Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Το «παλεύει» για Νενέ!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_cqsoaVCETk.jpg«ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ», ΛΕΕΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ. «ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ», ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ «ΚΟΚΚΙΝΟΙ».-Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται αποφασισμένος να «παλέψει» και να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για να φτάσει στην απόκτηση του Νενέ! Και τώρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως σύμμαχο και τον Φρανσουά Μοντεστό, καθώς οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στη Μονακό.

Διακαής πόθος Μαρινάκη

Ο Νενέ αποτελεί διακαή πόθο του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο νέος μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν θέλει να παραδώσει τα «όπλα» χωρίς να δώσει «μάχη», αναγνωρίζοντας φυσικά τις δυσκολίες που υπάρχουν, καθώς ο παίκτης έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Μονακό.

Τα οικονομικά πρόβλημα της Μονακό

Η Μονακό φέρεται να έχει ρίξει τις απαιτήσεις, καθώς από τα 4 εκατ. ευρώ που ζητούσε αρχικά (άλλες πληροφορίες αναφέρουν για 6 εκατ. ευρώ) τώρα έχει πέσει στα 3 εκατ. ευρώ, κυρίως λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Το αρνητικό όμως, είναι ότι τα χρήματα τα θέλει όλα μπροστά, με τον Ολυμπιακό να μην μπαίνει καν στη διαδικασία να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο.

Γι’ αυτό και οι Πειραιώτες βασίζονται και στο γεγονός ότι η συνεργασία του 28χρονου άσου με τους Μονεγάσκους ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και από την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο ο Βραζιλιάνος θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί.

Νενέ: Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός

Πάντως, ο Νενέ, ο οποίος θέλει γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, δεν έκλεισε την πόρτα στον Ολυμπιακό, αν και δεν θέλησε να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον ενδιαφέρον των 'κόκκινων'.

«Έχω ακούσει τις φήμες για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όμως δεν έχω κάποια ενημέρωση από τη Μονακό σχετικά με πρόταση ή προχωρημένες επαφές. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Μονακό και δεν έχω δικαίωμα να μιλάω με άλλες ομάδες», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Νενέ στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και πρόσθεσε:

«Αν ο Ολυμπιακός κάνει πρόταση στη Μονακό και η Μονακό μου επιτρέψει να μιλήσω με τους Έλληνες, σίγουρα θα το κάνω. Με ενδιαφέρει να συνεχίσω την καριέρα μου σε ένα σπουδαίο κλαμπ όπως είναι ο Ολυμπιακός, όμως επαναλαμβάνω πως δεν μου αρέσει να μιλάω υποθετικά…».

Στη συνέχεια όμως, φάνηκε… διαβασμένος σχετικά με τον Ολυμπιακό: «Ξέρω αρκετά πράγματα για τον Ολυμπιακό και κυρίως τους Βραζιλιάνους που παίζουν εκεί. Έχω φιλία με τον Ντουντού, με τον οποίο έχουμε τον ίδιο εκπρόσωπο Τύπου στη Βραζιλία. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο για την ώρα. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην προετοιμασία με τη Μονακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: