Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Το γούρι της Μαρίκα!

http://www.sportdog.gr/UserFiles/Image/imixrono/0710/marika3.jpgΗ Μαρίκα είναι 32 ετών και εργάζεται ως φωτομοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια.

Έγινε γνωστή στο ιταλικό κοινό από τη συμμετοχή της στην αθλητική εκπομπή "Diretta stadio", ωστόσο η έκρηξη της δημοτικότητάς της οφείλεται σε μια πρόσφατη ...αποκάλυψή της. Όχι, η Μαρίκα δεν αποκάλυψε κάποια τρομερή είδηση - αποκλειστικότητα.

Τα πλούσια ελέη της αποκάλυψε, για να πάει καλά η Εθνική Ιταλίας στο κρίσιμο ματς της προηγούμενης εβδομάδα με τη Σλοβακία για τη φάση των ομίλων του Μουντιάλ. Η Σκουάντρα Ατζούρα, βέβαια, έχασε και αποκλείστηκε, ωστόσο το ιταλικό κοινό χάρηκε τουλάχιστον το ...γούρι της Μαρίκα, η οποία στην εκπομπή "Uomini e donne" αποκαλύφθηκε μπροστά στον φακό, δηλώνοντας πως "γδύνομαι για να ευχηθώ νίκη και πρόκριση στην Εθνική μας ομάδα"!

Στην ίδια εκπομπή, πάντως, παρά τις παραινέσεις των συμπαρουσιαστών της, αρνήθηκε να υποσχεθεί δημόσιο στριπτίζ σε περίπτωση κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ιταλία. Αν είχε προβλέψει, βέβαια, τον αποκλεισμό, ίσως και να είχε δώσει τις υποσχέσεις της κερδίζοντας τις εντυπώσεις και χωρίς να έχει τίποτα να χάσει!Στο παρελθόν υπήρξαν φήμες περί σχέσεις της Μαρίκα με τον διεθνή επιθετικό της Μίλαν, Πίπο Ιντζάγκι, ωστόσο αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν μέσω κοινών εμφανίσεων του υποτιθέμενου "ζευγαριού".

Το βέβαιο είναι πως μακρόχρονη σχέση δεν υπήρξε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: