Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Άρης -Αργεντίνικο δίδυμο και Παπαστεριανός

http://www.sport24.gr/ast/cov/ar/arca_2010_7_2_10_40_37_b.jpgΗ άφιξη του Γρηγόρη Παπαζαχαρία στο αθλητικό κέντρο του Κίτσμπουελ της Αυστρίας από το βράδυ της Τετάρτης μπορεί να είναι η τελευταία μέχρι η αποστολή του Άρη να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη ωστόσο δεν αναμένεται να είναι η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ.Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μπορεί να είχε την ευκαιρία από χθες (01/07) το πρωί να είχε στην διάθεσή του και τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό όπως και για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας τον Τόνι Κάλβο που δείχνει να ξεπερνάει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπώρησε.

Κάτι ανάλογο όμως δεν ίσχυσε με τον Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις ο οποίος στο φιλικό της Τετάρτης με την πρωταθλήτρια Αυστρίας Σάλτσμπουργκ είχε κληρονομήσει μία θλάση Α΄ βαθμού με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για το επόμενο δεκαήμερο, αλλά και για τους Σέρχιο Κόκε και Γιώργο Κατίδη.

Την ίδια ώρα ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη συνεχίζει να αναμένει εκτός από την ενσωμάτωση των αδειούχων Μιχάλη Σηφάκη και Σάκη Πρίττα που είναι να γίνει μεθαύριο αλλά και του Τυνήσιου Μεντί Ναφτί μετά την ολοκλήρωση χθες των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα της χώρας του την απόκτηση ποδοσφαιριστών στις θέσεις που έχει εισηγηθεί.

Ποιες είναι αυτές; Του τερματοφύλακα, με τον Στέφανο Κοτσόλη να προτάθηκε αλλά να μην απασχολεί, δύο επιθετικών, με τον διεθνή με τις ΗΠΑ Έντι Τζόνσον να είναι πάντα στο προσκήνιο αλλά την Φούλαμ όπου και ανήκει να πρέπει να αποφασίσει αν θα αποδεθχεί την πρόταση που της έχει γίνει, και ενός αμυντικού χαφ και ενός αριστερού χαφ.

Για τον λόγο αυτό και προτάθηκαν οι Αργεντίνοι Αλβάρο «Άλντο» Πέδρο Ντούσερ που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και Χούλιο Αντρές Άρκα (photo) που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χαφ με την περίπτωσή του να φαντάζει ως πιο προσιτή για την απόκτησή του μεταξύ των δύο.

Ο 31χρονος διεθνής Ντούσερ από το 2000 αγωνίστηκε στην Ισπανία και συγκεκριμένα μέχρι το 2007 στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, τον επόμενο χρόνο στην Ρασίνγκ Σανταντέρ και τα τελευταία δύο στην Σεβίλλη. Κι όσο για τον Άρκα από το 2006 αγωνίζεται στη Μίντλεσμπρο η οποία είχε προχωρήσει στην απόκτησή του από την Σάντερλαντ δαπανώντας το ποσό των 1.750.000 λιρών.

Την ίδια ώρα στον Άρη φαίνεται να παρακολουθούν την σχέση του Μανώλη Παπαστεριανού με την ΠΑΕ Ηρακλής. Κάτι όχι τυχαίο αφού ο συγκεκριμένος αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ και σε περίπτωση που λύσει το συμβόλαιό του δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση απόκτησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: