Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ηρακλής-Μιλάν με... Μίλαν

http://www.contra.gr/images/m/misun_0207_m.jpgΣτην όσο γίνεται καλύτερη και αποτελεσματικότερη ενίσχυσή τους στοχεύουν για τη νέα σεζόν οι άνθρωποι του Ηρακλή, με το όνομα του Μίλαν Μισούν να βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στο στόχαστρο του "γηραιού".

Ο 20χρονος αριστερός μπακ, που αγωνίζεται στη Σέλτικ, θεωρείται ένας από τους πιο ελπιδοφόρους αμυντικούς στη χώρα του, με τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων να στρέφονται πάνω του. Με ύψος 1.86, ο διεθνής με την Ελπίδων, αμυντικός, ξεκίνησε την καριέρα του στην Πρίμπραμ και τον Ιανουάριο του 2009 έκανε το άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο στην Σέλτικ. Τότε ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει και η Μίλαν.

Βλέμματα και σε Ζαβαρίζε

Εκτός από τον Μίλαν Μισούν, ο Γιόζεφ Μπουμπένκο στρέφει και σε άλλους αριστερούς μπακ την προσοχή του, με τον Τζιανλούκα Ζαβαρίζε να δέχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, κρούση από τους "κυανόλευκους".

Ο 24χρονος αμυντικός, που παίζει και ως αριστερός χαφ, αγωνίζεται εδώ και δύο χρόνια στη δεύτερη ομάδα της Μπόχουμ και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εξεταστεί καλύτερα από τον Σλοβάκο τεχνικό. Αν ικανοποιήσει τότε δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να αποκτηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: