Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Φλερτ... του Μπαπτίστα με Πρέμιερ Λιγκ


Ο Ζούλιο Μπαπτίστα έκρινε το ντέρμπι της Ρώμης Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ζούλιο Μπαπτίστα να συνεχίζει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ. Για τον επιθετικό της Ρόμα ενδιαφέρονται πλέον τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Μάντσεστερ Σίτι και για το λόγο αυτό οι μάνατζέρ του θα ταξιδέψουν το Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο.

Οι δύο προαναφερθέντες αγγλικοί σύλλογοι έρχονται να προστεθούν στην Τότεναμ, η οποία ενδιαφέρθηκε νωρίτερα για τον Βραζιλιάνο φορ, αλλά τώρα θα πρέπει να τους ανταγωνιστεί για να εξασφαλίσει την υπογραφή του. Οσο για τη Ρόμα ελπίζει στην πώληση του παίκτη, τον οποίο είχε φέρει στο Ολίμπικο από τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από δύο χρόνια.

Ο Μπαπτίστα φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην Αγγλία (στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στην Αρσεναλ), αν έχει βέβαια εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής. Οσο για το οικονομικό μέρος, θεωρείται αρκετή μία προσφορά της τάξης των 9 εκατ. ευρώ. Μέχρι στιγμής πάντως, οι μάνατζέρ του αρνούνται να επιβεβαιώσουν ότι έχουν στα χέρια τους επίσημη πρόταση από την Αγγλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: