Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ολυμπιακός Βόλου: Τέλος το Πανθεσσαλικό με αιχμές


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Δεν θα αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός Βόλ,υ σύμφωνα με σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε.

"To τελευταίο διάστημα έχει γίνει προσπάθεια για επίτευξη συμφωνίας με την εταιρία ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ για την παραχώρηση χρήσης του Πανθεσσαλικού Σταδίου προς την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, που τελικά δεν ευδοκίμησε.

Πραγματικά, υπήρχε βούληση μόνο από τον Πρόεδρο των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ κ. Γεώργιο Παναγιώτου ώστε να βρεθεί αποδεκτή λύση και από τις δύο πλευρές.
Δυστυχώς, καρεκλοκένταυροι, οι οποίοι είναι και οι κύριοι υπεύθυνοι για τις απαράδεκτες συμβάσεις των εκατομμυρίων ευρώ, που οδήγησαν ολόκληρη τη χώρα σε τεράστια προβλήματα, αφού είχαν υπογραφεί με γνώμονα τις μίζες, δεν συμφώνησαν για την υπογραφή της σύμβασης με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, για χρήση του Πανθεσσαλικού, ως έδρα της ομάδας.
Κύριοι, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν δέχεται να υπογράψει σύμβαση αποικιακού χαρακτήρα.

Κύριοι των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, λυπούμεθα πολύ που δεν επιτρέπετε στην ομάδα της πόλης να χρησιμοποιήσει το εδώ και χρόνια εγκαταλειμμένο Πανθεσσαλικό και να συμβάλλει στην επίλυση των πολλών προβλημάτων λειτουργίας και συντήρησης που αντιμετωπίζει.
Προφανώς, δεν καταλάβατε πως από τη συγκεκριμένη σύμβαση μόνο οφέλη θα είχε η εταιρία ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ, όπως και δεν καταλάβατε πως η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αρνείται να λύσει ΟΛΑ τα προβλήματα της εταιρίας σας.

ΥΓ. Αλήθεια, εσείς, οι Κύριοι της εταιρίας ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. πόσες ακόμη δημόσιες θέσεις και συμμετοχές σε επιτροπές κατέχετε; Ποιο είναι ακριβώς το επάγγελμά σας και οι αποδοχές σας; Και μία τελευταία ερώτηση: Κύριοι, εσείς από ποιους κρίνεστε;
Κρατήστε το Πανθεσσαλικό Στάδιο και χρησιμοποιήστε το για αποθηκευτικούς χώρους, όπως ακριβώς γίνεται μέχρι σήμερα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: