Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Μενδρινός: "Κεφάλαιο ο Κούπερ"

http://www.sport24.gr/ast/cov/68/684620_b.jpgΟ Κώστας Μενδρινός άνοιξε νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με την μεταγραφή του στον Άρη καθώς ο πρώην μέσος του ΠΑΣ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια. Ο Έλληνας άσος βρίσκεται στην προετοιμασία των "κιτρινόμαυρων" στην Αυστρία και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας στα φιλικά προετοιμασίας.

Σε δηλώσεις του στον Τύπο, ο Κώστας Μενδρινός μιλάει για την πιο δύσκολη προετοιμασία που έχει κάνει.

"Είναι όντως η πιο δυνατή. Υπάρχει, σίγουρα, αρκετή κούραση, αλλά είναι απαραίτητο αυτό, για να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις. Σίγουρα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα όσο περνάνε οι μέρες. Στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα και νομίζω ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται στην παρουσία του Κούπερ. Βοηθάει βέβαια και το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστέ είμαστε δεμένοι μεταξύ μας. Γενικά είναι πολύ ευχάριστο το συναίσθημα να δουλεύεις με έναν τέτοιο προπονητή".

Αναφορικά με το μέλλον του στην εθνική ομάδα, τόνισε: "Η Εθνική αποτελεί έναν μεγάλο στόχο για μένα. Πιστεύω ότι μπορώ να τον καταφέρω μέσα από την δουλειά και τις καλές εμφανίσεις με τον Άρη. Υπάρχει εξάλλου και το παράδειγμα του Πρίττα. Η προσπάθεια του και η δικαίωση του είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς τους υπολοίπους. Ο Θανάσης μας έδειξε το δρόμο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: