Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Συνεχίζεται το μεταγραφικό σαφάρι


Νενέ και Παρκ πανηγυρίζουν Ο Φρανσουά Μοντεστό είναι παίκτης του Ολυμπιακού εδώ και μία μέρα και πλέον ενεργεί για το συμφέρον των "ερυθρόλευκων". Ετσι ο Γάλλος είναι πρόθυμος να βοηθήσει όσο μπορεί για τη μεταγραφή του πρώην συμπαίκτη του στη Μονακό, τον Βραζιλιάνο Νενέ, ο οποίος αποτελεί το διακαή πόθο των ανθρώπων της ομάδας για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έκρυψε πως θα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στον Νενέ για τον Ολυμπιακό, αν χρειαστεί. Ωστόσο το εμπόδιο αρχικά δεν είναι ο ίδιος ο παίκτης, αλλά ο σύλλογος του Πριγκιπάτου, ο οποίος ζητάει αρκετά χρήματα. Και με το δίκιο τους βέβαια, αφού ο Νενέ την περασμένη σεζόν αν και αριστερό χαφ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 14 τέρματα.

Η Μονακό ζητάει κάτι περισσότερο από τέσσερα εκατομμύρια, ποσό που θέλει να ρίξει αρκετά ο Ολυμπιακός για να μπει σε έναν κύκλο διαπραγματεύσεων.

Για ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο Οράσιο Καρντόσο θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει "κλείσει" τον Αργεντινό. Η μεταγραφή του δεν ολοκληρώνεται και δεν ανακοινώνεται, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν ακόμα μία προσπάθεια για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Κουμορτζί. Αν τελικά ο Πανιώνιος ανάψει το "πράσινο φως", τότε ο Γκανέζος θα ενσωματωθεί αμέσως στην ομάδα του λιμανιού, ενώ ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης ίσως παραχωρηθεί δανεικός μέχρι να γίνει κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου, κάτι που ευελπιστεί να γίνει στις αρχές του χρόνου.

Τέλος, για την άλλη κενή θέση του στόπερ, ο Παπάζογλου του Πανσερραϊκού είναι ο στόχος των "ερυθρόλευκων".

Το παλεύει ο Καστίγιο

Ο Καστίγιο από την στιγμή που έφυγε από τον Ολυμπιακό κάνει προσπάθειες για να επιστρέψει. Ο "νιντέντο" προσπαθεί να πείσει τη Σαχτιόρ να του παραχωρήσει το χαρτί που θα του δώσει το ελεύθερο να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στην ομάδα της καρδιάς του.

Όταν μιλάμε για μεταγραφή εννοούμε φυσικά το δανεισμό του Καστίγιο, καθώς οι Ουκρανοί δεν πρόκειται να τον αφήσουν έτσι απλά χωρίς να πάρουν πίσω έστω ένα ποσό από τα πολλά εκατομμύρια που δαπάνησαν για να τον αποκτήσουν από τους "ερυθρόλευκους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: