Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

O Ζουέλα στον ΠΑΟΚ?


Μονομαχία Ζουέλα - Σάλμον από παιχνίδι ΠΑΟΚ - Σκόντα Ξάνθη Ο Φρανσίσκο Ζουέλα επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από το σύντομο πέρασμά του από το εξωτερικό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "SportDay" οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος έπαιξε στην Αλάνια Βλαντικαφκάζ.

Αναλυτικά αναφέρεται ότι:
"Αν πιστέψουμε τις πληροφορίες που έρχονται από την Ξάνθη Τότε δεν θα πρέπει να προκαλέσει απορίες αν η επόμενη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ είναι ο Φρανσίσκο Ζουέλα! Ο "Δικέφαλος", ως γνωστόν, έχει βάλει πωλητήριο στον Πάμπλο Κοντρέρας και κινείται για την απόκτηση του αντικαταστάτη του. Αργά το βράδυ στα ποδοσφαιρικά στέκια της Ξάνθης συζητούσαν την πληροφορία ότι ο Αγκολέζος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και μάλιστα ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ζουέλα πωλήθηκε πέρυσι από την ακριτική ομάδα στην ρωσική Κουμπάν και το τελευταίο διάστημα αγωνιζόταν ως δανεικός στην Αλάνια. Μάλιστα μέχρι πρόσφατα ακολουθούσε κανονικά την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας στην Τουρκία. Λογικά, εφόσον αληθεύουν οι φήμες, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ζουέλα να έρθει ως δανεικός στην Τούμπα".

Ο Ζαγοράκης στην Αθήνα

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης, τις τελευταίες δύο ημέρες στην Αθήνα, απουσιάζοντας από την "πρώτη" της ομάδας του, "επένδυσε" στην αναζήτηση νέου κύριου χορηγού φανέλας, αφού η απόφαση της ΔΕΠΑ να αποσυρθεί είναι δεδομένη.
Με τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να στραφεί σε άλλες χορηγίες που μπορεί να έρθουν στην ομάδα.
Σήμερα θα ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ και τους άμεσους συνεργάτες του για τα αποτελέσματα των επαφών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: