Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ζαγοράκης: «Από Δευτέρα τρέχουμε…»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/3f3ca891be3d408aa8bdf9c43ba8493b_L.jpg?1277300023?1277300023?1277300023

Μαζική ήταν και σήμερα(2/7) η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Προτελευταία ημέρα για τις ανανεώσεις των καρτών διαρκείας και στην Τούμπα από το πρωί επικρατούσε το αδιαχώρητο. Την Παρασκευή 1383 φίλοι του "Δικέφαλου" ανανέωσαν τις κάρτες τους, "σπάζοντας" το ρεκόρ που έγινε την Πέμπτη (1/7). Θυμίζουμε, ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει παράταση μίας ημέρας στις ανανεώσεις των καρτών διαρκείας.

Τα είπαν Ζαγοράκης-Βρύζας

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης είχαν το μεσημέρι στο γήπεδο της Τούμπας ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μετά το διήμερο παραμονή του στην Αθήνα επέστρεψε στην βάση του και θέλησε μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του να κουβεντιάσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν από το οικονομικό μέχρι και το αγωνιστικό κομμάτι.

Οικονομικό-αγωνιστικό

Οι δύο άνδρες κατέληξαν στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν μέσα στις επόμενες μέρες, προκειμένου να "προωθηθούν" όλα τα ανοιχτά ζητήματα. Για το οικονομικό αυτό που αποφασίσθηκε είναι να υπάρξει μια μεγαλύτερη κινητοποίηση τις επόμενες ημέρες για το θέμα της χορηγίας στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

Ψάχνουν για ρευστό

Αυτό κυριαρχεί στον Δικέφαλο του Βορρά είναι πως πολύ δύσκολα να αλλάξει απόφαση η ΔΕΠΑ και να συνεχίσει την πετυχημένη συνεργασία της με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ζαγοράκης προσπάθησε, το πάλεψε, πίεσε παράγοντες της Κυβέρνησης, όμως φαίνεται πως η απόφαση είναι ειλημμένη και μόνο με ένα θαύμα μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την εταιρία φυσικού αερίου

Να «τελειώνουν» με Βερόν

Για το αγωνιστικό κομμάτι αποφασίσθηκε από Δευτέρα(5/7) να υπάρξει ένας νέος κύκλος επαφών με τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΠΑΟΚ. Η περίπτωση του Βερόν είναι στην κορυφή της λίστας. Θέλουν να τελειώσουν με τον Αργεντινό για να μπορέσει η ομάδα να επωφεληθεί τις 300.000 ευρώ που είχε για συμβόλαιο ο Βερόν.

Στην προπόνηση ο «Ζαγορ»

Το απόγευμα της Παρασκευής (2/7) ο πρόεδρος της ΠΑΕ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Μάριο Μπερέτα. Παρακολούθησε μέρος του προγράμματος και αποχώρησε.

"Βλέπει" εξωτερικό ο Αραμπατζής

Ο Νίκος Αραμπατζής συνεχίζει τις επαφές του σε Ελλάδα και Ευρώπη και χρειάζεται χρόνο για να πάρει την απόφασή του. Ο έλληνας αμυντικός εκτός από τις συζητήσεις που έχει με Λάρισα, Ξάνθη και Πανσερραϊκό, τον γοητεύει περισσότερο το ενδιαφέρον της Αούστρια. Για να επιτευχθεί συμφωνία θα χρειαστεί χρόνος, καθώς οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Εξάλλου, ο Αραμπατζής φαίνεται να ψάχνει και άλλες περιπτώσεις ομάδων από το εξωτερικό.

Εκτοξεύθηκαν τα διαρκείας στον ΠΑΟΚ που έφτασαν τα 11643 μετά το πέρας της σημερινής ημέρας. Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης είχαμε το μεσημέρι ανάμεσα σε Ζαγοράκη και Βρύζα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να ζητάει περισσότερη προσπάθεια από Δευτέρα(5/6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: