Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Στην Κρήτη ο Βερόν


Ο Βερόν από την πρώτη του ΠΑΟΚ Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματίας Βερόν εφόσον συμφωνήσει με τουςν Κρητικούς. Ο Αργεντίνος βρίσκεται στην Κρήτη και συζητά με τους παράγοντετου ΟΦΗ ναισει το ποδόσφαι στη Β' Εθνική. Γίνεται λόγος για δύο τουλάχιστον χρόνια συμφωνίας.

Αραμπατζής και Αούστρια
Επιμένει ο Αραμπατζής με την Αούστρια Βιέννης. Παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη και δεν ακολούθησε την αποστολή και συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις που αφορούν στη μετακίνησή του. Ο εκπρόσωπος του προσπαθεί να κλείσει συμφωνία με την Αούστρια Βιέννης.

Να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ φέρνει προτάσεις στον παίκτη, εκείνος επιμένει στο εξωτερικό και γι' αυτό τον λόγο -για να ολοκληρώσει τις επαφές του, ζήτησε από την ΠΑΕ νέα παράταση.

Πάνω από 15000
Το φράγμα των 15 χιλιάδων εισιτηρίων έσπασε χθες Πέμπτη στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αφορά στα εισιτήρια διαρκείας. Τους 15.328 έφτασαν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Ακόμη 548 φίλοι του "Δικέφαλου" βρέθηκαν στα γραφεία της Τούμπας κατά την 31η ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων. Η εβδομάδα αναμένεται να κλείσει με 16000 και πλέον εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: