Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Η Σακίρα θα τραγουδήσει και στην τελετή λήξης


Σακίρα Η διάσημη τραγουδίστρια Σακίρα πρόκειται να κινήσει και πάλι προκλητικά τους γοφούς της στην τελετή λήξης των αγώνων ποδοσφαίρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αφρική. Η κολομβιανή σταρ, που τραγούδησε και στη λήξη του Μουντιάλ της Γερμανίας πριν από τέσσερα χρόνια, θα βοηθήσει για άλλη μια φορά για να πέσει ευχάριστα η αυλαία του μεγαλύτερου παγκοσμίως ποδοσφαιρικού σόου.

Πολλοί αφρικανοί καλλιτέχνες θα μοιραστούν τη σκηνή μαζί της και όλοι μαζί θα τραγουδήσουν το τραγούδι της λήξης με τον τίτλο "Waka Waka". Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η παρουσία του Νέλσον Μαντέλα στην τελευταία βραδιά του Μουντιάλ.

Η Ladysmith Black Mambazo και 780 χορευτές θα λάβουν μέρος στην τελετή λήξης η οποία θα ξεκινήσει στις 18.30 τοπική ώρα, δύο ώρες πριν από τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού που θα αναδείξει και τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ελπίζουν ότι ο κόσμος θα θέλει να μην τελειώσει η βραδιά, την οποία εκτός από τους παριστάμενους στο στάδιο της Νότιας Αφρικής θα παρακολουθήσουν και 500 εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως.

Ο Ντέηβιντ Κάρτενς, μέλος της οργανωτικής επιτροπής της τελετής λήξης δήλωσε στην εφημερίδα The Star: "Θέλουμε όλος ο Κόσμος να πει, χάσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά θέλουμε να πάμε σε αυτή τη χώρα οπωσδήποτε με όποιο κόστος".

Η επιτροπή υποστηρίζει ότι η λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα έχει αίγλη και χωρίς τα καλλιτεχνικά δρώμενα καθώς αναμένεται το κύπελλο στον αρχηγό της νικήτριας ομάδας το παραδώσει ο Νέλσον Μαντέλα.

Ωστόσο αυτό παραμένει ευσεβής πόθος των διοργανωτών καθώς η παρουσία του τιμημένου με Νόμπελ πρώην προέδρου της Νότιας Αφρικής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: