Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωσε Γιακούποβιτς και Εντουάρντο

http://www.sport24.gr/ast/cov/ja/jakupovic_b.jpgΟ Ολυμπιακός βόλου προχώρησε στην ανακοίνωση δύο μεταγραφών στην προσπάθειά του για ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της δύσκολης χρονιάς στην Σούπερ Λιγκ. Με τα ερυθρόλευκα θα αγωνίζονται οι Έλντιν Γιακούποβιτς και Χουάν Εντουάρντο Μάρτιν για τα επόμενα 3 και 4 χρόνια αντίστοιχα. Η επισημοποίηση των δύο μεταγραφών έγινε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, ενώ τα δύο νέα αποκτήματα έκαναν και τις πρώτες τους δηλώσεις.

Αρχικά ο Γιακούποβιτς επεσήμανε: "Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που ανήκω πλέον στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Βόλος είναι μία πανέμορφη πόλη και οι φίλαθλοι της ομάδας πολύ εκδηλωτικοί. Το Πανθεσσαλικό Στάδιο μπορεί να γίνει μία πολύτιμη έδρα, αρκεί οι φίλαθλοί μας να γεμίσουν τις κερκίδες του. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα και χαίρομαι που θα συμμετέχω στο κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό Βόλου".

Από την πλευρά του ο Χουάν Εντουάρντο Μάρτιν δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Θέλω να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό και να ανεβάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Super League. Ευχαριστώ τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι να κάνω τα πάντα. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο, η ομάδα τους χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά".

Οι ανακοινώσεις

"H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Eldin Jakupovic με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών. Ο Eldin Jakupovic υπέγραψε το συμβόλαιό του, φωτογραφήθηκε με τον Αντώνη Ιωάννου, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ".

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Juan Eduardo Martin με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών. Ο Juan Eduardo Martin υπέγραψε χθες το συμβόλαιό του στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου τον υποδέχτηκε ο Γιώργος Πράττος, μέλος του Δ.Σ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: