Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Τάκης: «Οι μετοχές στον Κυανόλευκο Φορέα»

Τάκης: «Οι μετοχές στον Κυανόλευκο Φορέα»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Γιάννης Τάκης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», αναφερόμενος αφενός στη συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο και αφετέρου στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τη μεταβίβαση των μετοχών στον «Κυανόλευκο Φορέα» που θα δημιουργηθεί.

Αναφορικά με τη συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο ο πρόεδρος της ΠΑΕ υπογράμμισε: «Το νόημα της συνάντησης είναι πως μέχρι να λειτουργήσει ο Κυανόλευκος Φορέας, οι μετοχές θα είναι σε μια «γκρι» περιοχή και δεν θα μπορεί κάποιος ούτε να τις αγοράσει, ούτε να τις ενεχυριάσει, ούτε οτιδήποτε. Αυτό θα συμβεί προκειμένου να διαφυλάξουμε την κατάσταση. Οι νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ Ηρακλής κ.κ. Γρηγορίου και Βαγιάτας θα διασφαλίσουν και θα δεσμεύσουν τη διαδικασία. Μέχρι οι μετοχές να περάσουν χωρίς ανταλλάγματα στον Κυανόλευκο Φορέα θα γίνει μια σειρά εγγράφων που θα αναφέρει ουσιαστικά πως οι νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ θα ελέγξουν τη διαδικασία».

Σχετικά με τη δημιουργία του «Κυανόλευκου Φορέα» δήλωσε: «Θα προχωρήσουμε σε μια διαδικασία που θα αφορά τον κόσμο του Ηρακλή, ο οποίος ούτως ή άλλως έχει την ομάδα στις πλάτες του. Το πολυμετοχικό σχήμα που θα δημιουργηθεί θα αγοράσει τις μετοχές. Τις τρέχουσες ρυθμίσεις με το ΙΚΑ τις έχει κάνει ο κ. Ρέμος και θα είναι αυτός που θα πληρώνει τις δόσεις».

Για τις επόμενες εξελίξεις που αφορούν τον Ηρακλή τόνισε: «Θα γίνουν όλα με πολλή σκέψη, άλλωστε μετά από την περιπέτεια των δύο προηγουμένων θα βγούμε σοφότεροι και οι επιλογές μας θα γίνουν με πάρα πολύ προσοχή. Πρέπει να είμαστε εντάξει στις πληρωμές μας, να μην έχουμε οφειλές σε παλιούς για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε τους καινούριους. Να είναι όλοι σίγουροι όμως πως αυτό που πρέπει να γίνει, θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: