Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Κάλβο: "Νωρίς για συμπεράσματα"

http://www.sport24.gr/ast/cov/al/alvo_b.jpgΣτη Θεσσαλονίκη επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης (07/07) η αποστολή του Άρη από την Λευκωσία και το φιλικό που έδωσε χθες στο ΓΣΠ με την πρωταθλήτρια Κύπρου Ομόνοια κι έχοντας ολοκληρώσει 16 μέρες απουσίας από την βάση της.Ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, έχει προγραμματίσει διήμερο ρεπό για τους ποδοσφαιριστές του με επόμενη προπόνηση το Σάββατο (10/07) και ακολούθως την επομένη είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για την Ελβετία όπου οι «κίτρινοι» θα παραμείνουν για μία εβδομάδα.

Κατά την άφιξη της ομάδας του Άρη στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ο Τόνι Κάλβο σε δηλώσεις του σημείωσε: "Στην Αυστρία πραγματοποιήθηκε μία πολύ δυνατή προετοιμασία, σωστά δουλεμένη από το τεχνικό επιτελείο.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι για τη δουλειά που έγινε το διάστημα αυτό. Είναι αρκετά νωρίς, πάντως, για να βγάλει κάποιος συμπεράσματα. Το ρόστερ της ομάδας δεν είναι ακόμα πλήρες, βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων όσον αφορά τους παίκτες της ομάδας που έλειπαν όλο αυτό το διάστημα, ενώ επίκεινται και μεταγραφές.

Μόλις συμπληρωθεί το δυναμικό και είναι απόλυτα έτοιμο, τότε θα δούμε και μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ομάδα. Ο Άρης πρέπει να έχει πάντα υψηλούς στόχους, όμως αυτοί εξαρτώνται και από την ποιότητα που διαθέτει κάθε φορά το ρόστερ
".

Κι όσο σε προσωπικό επίπεδο τόνισε: "Στον πρώτο φιλικό αγώνα που συμμετείχα ένιωσα πολύ καλά, ίσως και καλύτερα απ' ό,τι περίμενα. Στο δεύτερο μου βγήκε η κούραση από τις επίπονες προπονήσεις, κάτι που θεωρώ φυσιολογικό. Με την πάροδο του χρόνου θα δείξω την πραγματική εικόνα μου".

Στο ίδιο μήκος κύματος με το συμπαίκτη του κινήθηκε και ο Νίκος Λαζαρίδης, που είπε: "Είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Ο Άρης θα δείξει, κατά τη γνώμη μου, ένα πολύ δυνατό πρόσωπο και εύχομαι να στεφθούμε νικητές στις αναμετρήσεις για το Europa League και να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: