Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

"Ανίκανος ο Γουέμπ", λέει η γυναίκα του!

http://www.sport24.gr/ast/cov/we/webb_2010_7_9_18_2_3_b.jpg"Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει στο γήπεδο. Στο σπίτι πάντως δεν μπορεί να κουμαντάρει τα παιδιά του", δήλωσε η κ. Γουέμπ για τον διαιτητή του τελικού! Χάουαρντ Γουέμπ είναι ο πρώτος Άγγλος διαιτητής που θα σφυρίξει σε τελικό Μουντιάλ μετά από 36 ολόκληρα χρόνια, καθώς το 1974 ο Τζακ Τέιλορ ήταν ο τελευταίος Βρετανός ρέφερι που έπαιξε στο ματς της Ολλανδίας με την Ανατολική Γερμανία.

Παρόλα αυτά ο 38χρονος διαιτητής δεν έχει και το καλύτερο όνομα στην... πιάτσα, καθώς φημίζεται για τις πολλές γκάφες που κάνει στα παιχνίδια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ματς στους ομίλους του Παγκόσμιου Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, ανάμεσα στην Ιταλία και την Σλοβακία, όπου οι Αντζούρι διαμαρτύρονται για δυο γκολ που δεν τους μετρήθηκαν.

Μάλιστα το ίδιο είχε συμβεί και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπορντό, όταν και είχε ακυρώσει πεντακάθαρο γκολ του Ματ Ντάρμπισιρ.

"Είναι ανίκανος"!

Μιλώντας σε αγγλικά ΜΜΕ, η σύζυγος του 38χρονου ρέφερι δήλωσε έκπληκτη για το γεγονός πως ο Γουέμπ μπορεί και διαιτητεύει, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν μπορεί να κάνει καλά ούτε τα παιδιά στο σπίτι.

"Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει. Αυτός δεν μπορεί να κουμαντάρει τα παιδιά στο σπίτι. Απορώ πως τα βολεύει στον αγωνιστικό χώρο"!

Αξίζει να αναφερθεί πως και ο αδερφός του Χοάυαρντ Γουέμπ, Μπίλι, είναι και αυτός διαιτητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: