Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Πιάνουν λιμάνι Ιμπαγάσα και Καμορανέζι


Ο Καμορανέζι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε εις βάρος της Ίντερ Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει τη νέα αγωνιστική σεζόν και ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Βιγιαρεάλ σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε τα χέρια με τους ερυθρόλευκους και πλέον απομένει να περάσει από την Αθήνα για το τελικό στάδιο της απόκτησης του. Αυτό αναμένεται να γίνει το βράδυ το Σαββάτο, ενώ μία μέρα νωρίτερα θα φτάσουν στη χώρα μας οι εκπρόσωποι του.

Οι δύο πλευρές την Τετάρτη απείχαν περίπου 400.000 ευρώ, ωστόσο έριξαν νερό στο κρασί τους και κατάφεραν να βρουν τη "χρυσή τομή", με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να έρθει στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Στο μεταξύ και ο Μάουρο Καμορανέζι πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ στο λιμάνι. Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα τόσο με τη Γιουβέντους, όσο και με τον 32χρονο μέσο, ο οποίος αναμένεται να έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Για τον διεθνή άσο ενδιαφέρθηκε και η Μίλαν, αλλά δεν μπόρεσε να συμφωνήσει με τη "γηραιά κυρία" στο ποσό της μεταγραφής, ενώ και οι απαιτήσεις του Καμορανέζι ήταν μεγαλύτερες από αυτές που υπολόγιζαν οι "ροσονέρι".

Ετσι ο 32χρονος μετά από οκτώ χρόνια αφήνει το Τορίνο και τη Γιουβέντους για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Καμορανέζι προορίζεται για αντικαταστάτης του Λουτσιάνο Γκαλέτι στα δεξιά της μεσαίας γραμμής. Αν τα δημοσιεύματα από τη γειτονική μας χώρα αποδειχθούν αληθινά, τότε οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: