Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Πληρώνει και παραχωρεί μετοχές ο Ρέμος

Πληρώνει και παραχωρεί μετοχές ο Ρέμος

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΑΕ Ηρακλής γνωστοποίησε τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε η διοίκηση με τον Αντώνη Ρέμο. Μέσα από αυτήν βγαίνει πως ο Ρέμος παραχωρεί τις μετοχές του και αναλαμβάνει να τακτοποιήσει οικονομικές εκκρεμότητες που δημιούργησε…
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ αναφέρει:
«Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, μεταξύ της Διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και του κ. Αντώνη Ρέμου, συζητήθηκαν τα παρακάτω:

1. Ο κ. Ρέμος παραχωρεί άνευ τιμήματος τις μετοχές, που κατέχει, στον υπό ίδρυση ‘κυανόλευκο φορέα’. Μέχρι τη σύσταση και λειτουργία του συγκεκριμένου φορέα, ο οποίος έχει την ευθύνη και την υποχρέωση να διενεργήσει την δημόσια εγγραφή, οι μετοχές περνούν σε καθεστώς μεσεγγύησης, υπό την κατοχή των νομικών συμβούλων της ΠΑΕ, κ.κ. Χάρη Γρηγορίου και Αλέξανδρου Βαγιάτα, με συγκεκριμένες εντολές, εξουσίες και απορρέοντα δικαιώματα.
2. Είναι σαφές ότι όλες οι γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, που αφορούν στον κ. Ρέμο και επηρεάζουν την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στη σχέση της με όλες τις Αρχές, θα τακτοποιηθούν άμεσα από τον ίδιο.
3. Ο κ. Ρέμος συνεχίζει να καταβάλλει κανονικά τις δόσεις στην Εφορία, με βάση τη ρύθμιση, που ο ίδιος έκανε.
4. Ολες οι επιταγές, οι οποίες έχουν εκδοθεί προσωπικά από τον κ. Ρέμο και αφορούν σε δαπάνες της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κατόπιν διεξοδικού ελέγχου, θα αποπληρωθούν από τον ίδιο.
5. Σχετικά με την αποπληρωμή των χρεών, τα οποία έχουν δημιουργηθεί κατά την διάρκεια της θητείας του, ο κ. Ρέμος πρότεινε την καταβολή, για τις προσεχείς δύο (2) αγωνιστικές περιόδους, 2010-2011 και 2011-2012, του ποσού των 300.000 ευρώ για κάθε περίοδο, με καταβολή του σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μάλιστα, η πρώτη δόση θα καταβληθεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Η Διοίκηση επιφυλάχθηκε να συζητήσει διεξοδικά με το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, σχετικά με το σύνολο των προτάσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: