Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Τσιρίλο: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος για όλα»

Τσιρίλο: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος για όλα»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε σήμερα από την Γερμανία όπου προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ για την επόμενη χρονιά. Ο Ιταλός στο ξεκίνημα των δηλώσεων του τόνισε:

«Θέλουμε να έχουμε μία καλή χρονιά όπως την περσινή. Ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να επαναλαμβάνεις πάντα μία καλή χρονιά όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να είμαστε χαρούμενοι και το επόμενο καλοκαίρι».

Για το αν τα πράγματα είναι καλύτερα απ΄ ότι τα περίμενε στον ΠΑΟΚ, ο Μπρούνο Τσιρίλο είπε: «Πιστεύω ότι είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα και για τους ποδοσφαιριστές ότι καλύτερο, να έχουν δίπλα τους δύο ανθρώπους που ήταν μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Καταλαβαίνουν απόλυτα την ψυχολογία των παικτών και στις λίγες δύσκολες στιγμές που περάσαμε την περασμένη σεζόν ήταν δίπλα μας και μας βοήθησαν να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για το αν υπήρξε ένα μικρό σοκ στους παίκτες από την αλλαγή του προπονητή, δήλωσε: «Όχι σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε σοκ. Όπως ξέρουμε είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και σήμερα έχουμε έναν προπονητή και αύριο κάποιον άλλον. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε εύκολα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τις προπονήσεις του καινούριου προπονητή και πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα είναι εξίσου καλά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα ξεκινάει και φέτος από την άμυνα, ο Ιταλός αμυντικός επισήμανε: «Έχω παίξει πολλά χρόνια στην Ιταλία και ξέρω καλά την φιλοσοφία των Ιταλών προπονητών. Δουλεύουν το κάθε τμήμα ξεχωριστά και μέσα από την προπόνηση προσπαθούν να ενώσουν τα τμήματα μεταξύ τους. Δουλεύουμε καλά, όμως όπως έχει πει και ο ίδιος ο προπονητής, όταν αμύνεσαι καλά θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα».

Για τον ευρωπαϊκό στόχο που υπάρχει και την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Την περασμένη σεζόν ήμασταν πολύ κοντά στο να φθάσουμε στους ομίλους του Europa League. Φέτος έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη πρόκληση που είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα δουλέψουμε πολύ γι΄ αυτό. Αν δεν τα καταφέρουμε θα έχουμε μία ευκαιρία στο Europa League. Η ομάδα είναι έτοιμη για όλα».

Για το αν έχει προτίμηση σε ότι αφορά τους υποψήφιους αντιπάλους τόνισε: «Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Για μένα είναι το ίδιο. Το μόνο που θέλω είναι να νικάω. Δεν έχω πρόβλημα».

Για τον ίδιο προσωπικά και την εικόνα που θέλει να παρουσιάσει την επόμενη σεζόν υπογράμμισε: «Στην αρχή της περασμένης σεζόν ήταν λίγο δύσκολα για μένα τα πράγματα και αντιμετώπισα κάποια προβλήματα και έκανα λάθη. Ευτυχώς βελτιώθηκα και οι φίλαθλοι πρέπει να περιμένουν τον γνωστό Μπρούνο. Που διψάει για νίκες, με πάθος, ένταση και καρδιά. Να είναι σίγουροι ότι θα δούνε ένα καλό αποτέλεσμα στο γήπεδο».

Για την μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ, ο Μπρούνο Τσιρίλο σχολίασε: «Σίγουρα πρόκειται για μία πολύ μεγάλη μεταγραφή. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Έχω παίξει αντίπαλος του αρκετές φορές και ξέρω ότι είναι κίνδυνος για κάθε αμυντικό. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστεί εύκολα στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι μεγάλη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: