Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Σαπάνης και Αγγελόπουλος στον Αγροτικό Αστέρα


Ο Μίλτος Σαπάνης με τη φανέλα του Θρασύβουλου Ημέρα μεταγραφών ήταν η Παρασκευή για τον Αγροτικό Αστέρα καθώς στο δυναμικό της ομάσδας ανήκουν πλέον ο μέσος Μίλτος Σαπάνης και ο αμυντικός Αχιλλέας Αγγελόπουλος. Αμφότεροι συμφώνησαν σε όλα με τη διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ και υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας για ένα χρόνο.

Ο Σαπάνης άρχισε την καριέρα του από τη Νάουσα (1994-97), πήγε στον Πανηλειακό (1997-01) για να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό (2001-05), την ΑΕΚ (2005-07) στον ΑΠΟΕΛ (2007-2008). Συνέχισε στον Ιωνικό, την Καβάλα και τον Θρασύβουλο Φυλής.

Ο Αγγελόπουλος αγωνίστηκε πριν τέσσερα χρόνια ξανά στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ στο βιογραφικό του μετράει ομάδες όπως τα Τρίκαλα, ο Ναυπακτιακός, η Καλλιθέα, ο Πανθρακικός.

Αμέσως μετά τη συμφωνία του, ο Αγγελόπουλος, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και εκτίμησα πολύ το άμεσο ενδιαφέρον του προέδρου στο πρόσωπό μου. Χαίρομαι που θα αγωνίζομαι και πάλι και τους παλιούς συμπαίκτες και φίλους μου.

Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις γιατί αξίζουν πολλά στον Αγροτικό Αστέρα, έχει πολύ καλό υλικό και όλοι μαζί πιστεύω ότι θα πετύχουμε πολλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: