Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

"Εκλεισε" το ρόστερ με Βινιάλ ο Ατρόμητος


Την απόκτηση του Γκρέγκορι Βινιάλ ανακοίνωσε ο Ατρόμητος την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου για παίκτες που είχαν μείνει ελεύθεροι πριν τις 30 Ιουνίου. Ο 29χρονος Γάλλος στις δηλώσεις του τόνισε πως μίλησε με Σαγκανόφσκι και Καμαρά, οι οποίοι του είπαν τα καλύτερα.

Ο Βινιάλ το πρωί της Παρασκευής πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πέρασε από τα γραφεία της νέας του ομάδας, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας για ένα χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε και με τον Γιώργο Δώνη ενώ θα αναχωρήσει το Σάββατο για τη Γαλλία ώστε να τακτοποιήσει τα πράγματά του και τη Δευτέρα να επιστρέψει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση και να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.

Μάλιστα, παρά τις εξετάσεις στις οποίες είχε ήδη υποβληθεί, ο Βινιάλ ζήτησε από μόνος του και έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, η οποία βέβαια ήταν ατομική. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Βινιάλ δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο.

Όταν μου τηλεφώνησαν και μου ανακοίνωσαν ότι το club ενδιαφέρεται για εμένα, ενημερώθηκα από τα παιδιά (Σαγκανόφσκι-Καμαρά) που μου είπαν τα καλύτερα για τον σύλλογο και μου συνέστησαν να έρθω χωρίς κανένα ενδοιασμό. Μου μετέφεραν πόσο καλό κλίμα υπάρχει στην ομάδα, για την αγάπη που δείχνουν οι οπαδοί προς το πρόσωπο τους αλλά και τις άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις που προσφέρουν εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Τώρα που ήρθα στην Ελλάδα, διαπίστωσα από κοντά ότι έτσι είναι όντως η κατάσταση. Βρήκα ανθρώπους που με υποδέχθηκαν εξαιρετικά και πλέον εκείνο που θέλω αυτή την στιγμή είναι να ετοιμαστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της και γιατί όχι να μπει μέσα στην πρώτη πεντάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: