Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Δερμιτζάκης: «Η απόδοση να μας προβληματίσει»

Δερμιτζάκης: «Η απόδοση να μας προβληματίσει»

Προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του στην Τρίπολη εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου, ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: «Αυτό το αποτέλεσμα δεν αλλάζει τίποτα για την συνέχεια. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Αρκεί η απόδοση της ομάδας να μας προβληματίσει. Να βρούμε τα λάθη, να τα διορθώσουμε και να τα λύσουμε. Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, κάτι για το οποίο ευθύνεται και ο αγωνιστικός χώρος. Εμείς προετοιμαστήκαμε για να έρθουμε και να πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο από ευκαιρίες. Δεν ήμασταν αυτοί που θέλουμε και έχουμε δείξει φέτος. Δεν είχαμε ποιότητα και φρεσκάδα. Αυτά είπαμε στο ημίχρονο και είπαμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας. Θέλαμε παράλληλα και το μηδέν στην άμυνα. Το πλεονέκτημα της αποβολής ήταν μόνο στα χαρτιά. Δεν δημιουργήσαμε ρήγματα, αν και αλλάξαμε σύστημα και βάλαμε παίκτες επιθετικογενείς. Ο Αστέρας δημιούργησε δύο μεγάλες ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάρει το ματς. Δεν στεκόμαστε στο αποτέλεσμα και συνεχίζουμε. Έχουμε δείξει καλά δείγματα και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να ανταπεξέλθουμε στους στόχους μας».

Ερωτώμενος για την αγωνιστική συμπεριφορά του ΠΑΟΚ, ο Δερμιτζάκης ξεκαθάρισε ότι «δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο» και εξήγησε: «Προετοιμαστήκαμε καλά, αλλά ήμασταν σε κακή μέρα. Σίγουρα ο Αστέρας είχε πάθος, είχε διάθεση, οι παίκτες του είχαν κίνητρο και αυτό το στοιχείο πολλαπλασιάστηκε, όταν έμειναν με δέκα. Πολλές φορές γυρνάει μπούμερανγκ το να μένει ο αντίπαλος με δέκα παίκτες. Οι αλλαγές έγιναν για να βοηθήσουν την ομάδα, όπως και σε άλλα παιχνίδια. Σήμερα μπλοκαριστήκαμε και δεν είχαμε ουσιώδη τελειώματα στις φάσεις».

Για την αφλογιστία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο κ. Δερμιτζάκης σχολίασε πως: «είναι κουρασμένος από τα πολλά παιχνίδια» και πρόσθεσε: «Πρέπει να έχεις έναν κορμό, γιατί είναι νωρίς για αλλαγές. Παίκτες σαν τον Σαλπιγγίδη μπορούν να μας δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα μόνοι τους. Άγχος υπάρχει όσο δεν σκοράρεις. Είναι όμως θέμα χρόνου να βρει δίχτυα και να βοηθήσει την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: