Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ: Για το πρώτο διπλό της χρονιάς

ΠΑΟΚ: Για το πρώτο διπλό της χρονιάς

Την διεκδίκηση της πρώτης εκτός έδρας νίκης στο φετινό πρωτάθλημα έχει σαν στόχο σήμερα ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη. Στόχος η καλή εμφάνιση και φυσικά οι τρεις βαθμοί σε μια έδρα που αποδεικνύεται σκληροτράχηλη για τον ΠΑΟΚ όπως και για πολλές ακόμα ομάδες.

Οι γηπεδούχοι που είχαν προβληματίσει στα φιλικά αναμένεται να ξεκινήσουν σε 4-2-3-1 με τους: Ντεγκρά, Φυτανίδη, Μπαρτολίνι, Αργυρόπουλο, Ουριμπάρι στην άμυνα. Οι δύο αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Μπαστία – Λαδάκης και μπροστά τους θα είναι ο Ροτζέριο. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Καρέρα, αριστερά ο Ρίος και στην επίθεση ο Ρομπέρτο.

Για την ομάδα του Βλάχου απουσιάζουν οι: Ορόθκο, Ιβάνωφ και Τσαμπούρης.

Για τον ΠΑΟΚ που επίσης παίζει με 4-2-3-1, ο Δερμιτζάκης θα παρατάξει την ομάδα του με τους:
Κρέσιτς, Λίνο, Μπουσαϊντί, Μαλεζά, Κοντρέρας.
Στο κέντρο θα παίξουν οι Γκαρσία – Βιτόλο.
Μπροστά τους ο Ίβιτς, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Βιεϊρίνια
και στην κορυφή ο Παπάζογλου ή ο Φιλομένο.

Για τους φιλοξενούμενους στον αγώνα απουσιάζει ο Μουσλίμοβιτς, ενώ ανέτοιμος είναι ο Ελ Ζαρ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ζουέλα, Μαλεζάς, Λίνο, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Μπουσαϊντί, Φωτάκης, Κριστιάνο, Φιλομένο.

Το παιχνίδι που ξεκινάει στις 17:15 θα σφυρίξει ο Αθηναίος Τσινιάρης, ενώ θα μεταδοθεί

Δόθηκε εκδοτήριο

Ο επιμένων νικά… Όσοι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν κατάφερα να προμηθευτούν εισιτήρια από τη Θεσσαλονίκη, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά σήμερα την αγαπημένη τους ομάδα, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεδομένου ότι δε θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη οι οργανωμένοι οπαδοί, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ζήτησαν από τον Αστέρα, να ανοίξει εκδοτήριο στο γήπεδο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν από εκεί οι φίλαθλοι.
Τελικά, στη σύσκεψη που έγινε το πρωί, ανάμεσα στους ανθρώπους του Αστέρα του ΠΑΟΚ, αλλά και της αστυνομίας, για τα μέτρα τάξης, δόθηκε το OK, από τους επιτελείς της αστυνομίας για να ανοίξει εκδοτήριο έξω από τη θύρα που θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: