Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Λέτο: «Δεν πέρναγα καλά στον Ολυμπιακό»


Σε συνέντευξή του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «ONA FM, ο Σεμπάστιαν Λέτο αποκάλυψε ότι δεν έφυγε με τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στο μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός άσος αποκάλυψε πάντως πως δεν πρόκειται να αλλάξει φανέλα με τον Μέσι.

Για το παιχνίδι με τους «μπλαουγκράνα», ο Λέτο είπε: «Καλώ τους φίλους της ομάδας να μας υποστηρίξουν ένθερμα. Η συμπαράσταση τους στο Καμπ Νου είναι εξαιρετικής σημασίας για το σύλλογο. Ελπίζω να εξαντλήσουν τα εισιτήρια και να μας στηρίξουν. Η παρουσία τους θα τονώσει το ηθικό μας. Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με αντεπιθέσεις, αφού η ταχύτητα είναι το όπλο μας. Τη σεβόμαστε όμως δεν τη φοβόμαστε. Θέλουμε να προκριθούμε στους «16», αλλά θα πρέπει να αξιοποιήσουμε και την παραμικρή ευκαιρία που θα υπάρξει. Θα ήταν καλύτερο να αντιμετωπίζαμε τη Ρούμπιν ή την Κοπεγχάγη στην πρεμιέρα. Ο καιρός που θα συναντήσουμε στη Ρωσία τον Νοέμβριο και στην Δανία τον Δεκέμβριο θα δυσκολέψουν περισσότερο το έργο μας».

Για τον Μέσι: «Δεν θα ανταλλάξω τη φανέλα μου με τον Μέσι, αλλά με τον Μασεράνο που είναι αγαπητός φίλος μου. Όσο για τον Μέσι εύχομαι να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα».

Για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό: «Στον Ολυμπιακό δεν πέρναγα καλά. Αντιμετώπισα πολλά προβλήματα με τη διοίκηση της ομάδας. Στον Παναθηναϊκό νιώθω πανευτυχής. Κατέκτησα το νταμπλ και θα παίξω στο Champions League. Ο Παναθηναϊκός μου έκανε καλύτερη πρόταση και την αποδέχθηκα. Όπως είναι λογικό ο κόσμος αντιμετωπίζει με επιφύλαξη όσους παίκτες μετακινούνται από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό η το αντίστροφο. Χρειαζόμουν αυτή την αλλαγή».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Το μυαλό όλων βρίσκεται στο ματς με τον Άρη. Αν νικήσουμε, θα ανέβει το ηθικό και η ψυχολογία μας ενόψει Μπαρτσελόνα. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε τη νίκη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: