Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν έχουν καταφέρει να βρουν στον ήλιο μοίρα....


Οι μεταγραφές τελείωσαν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που μας αποχαιρέτησαν "αγνοούνται", καθώς δεν κατάφεραν να κλείσουν σε ομάδα, ενώ άλλοι εκεί που πήγαν δεν έκαναν καλή αρχή. Σε ορισμένους ανθρώπους υπάρχει η νοοτροπία του να "κάθονται" σε μια καλή θέση που έχουν βολευτεί, με αποτέλεσμα να μην προσπαθούν για να εξελιχθούν στην καριέρα τους. Το ίδιο συμβαίνει πολλές φορές και στο ποδόσφαιρο, όμως εδώ τα αποτελέσματα είναι άσχημα...


Και οι 13 είναι υπέροχοι


Χουανφράν:
Ήρθε στην Ελλάδα ως ο Ισπανός έμπειρος αμυντικός που θα δώσει ποιότητα στα άκρα της ΑΕΚ. Τον Γενάρη που μας πέρασε πήγε για έξι μήνες δανεικός στην Λεβάντε, όπου σήμερα συνεχίζει την καριέρα του, με την οποία ανέβηκε στην Πριμέρα. Το ξεκίνημα όμως ήταν εφιαλτικό, με τον ίδιο να είναι τραγικό...

Κάρλος Αραούχο:
Στα χαρτιά είναι ακόμα παίκτης της ΑΕΚ. Ο ίδιος ωστόσο έχει διαφορετική άποψη και πλέον βρίσκεται στα δικαστήρια με την Ένωση. Η τύχη του αγνοείται...

Φρέντι Αντού: Ξεκίνησε ως μεγάλο ταλέντο, όμως τα τελευταία χρόνια η καριέρα του πήρε την κατιούσα. Ο Άρης προσπάθησε να τον ξεφορτωθεί, η Μπενφίκα (που τον παραχώρησε δανεικό) δεν θέλει να τον ξαναφορτωθεί και πλέον ο 21χρονος άσος ξέμεινε στους κίτρινους χωρίς να υπολογίζεται.

Ντιντιέ Ντομί: Στον Πειραιά ήρθε ως ο Γάλλος άσος που θα όργωνε την αριστερή πλευρά και θα ταλαιπωρούσε τους αντίπαλες άμυνες. Αν κρίνουμε από τα κιλά που έφυγε, μάλλον τάραξε τα γυράδικα. Είναι χωρίς ομάδα.

Λουίς Ντιόγο:
Η μεταγραφή του στην Βραζιλία και την Φλαμένγκο ήταν για πολλούς η ευκαιρία να αναγεννηθεί ποδοσφαιρικά. Το ξεκίνημα του ωστόσο δεν είναι καλό, αφού κατάφερε να αποβληθεί σε αναμέτρηση του πρωταθλήματος με δυο κίτρινες κάρτες και κινδυνεύει ακόμα και με τιμωρία 6 αγωνιστικών!

Έντζο Μαρέσκα
: Όταν παίρνεις ένα ποδοσφαιριστή από την Σεβίλλη, περιμένεις τουλάχιστον τα τυπικά. Ο Ιταλός μέσος έφυγε κακήν κακώς από τον Ολυμπιακό, χωρίς να καταφέρει να βρει ομάδα στη συνέχεια.

Νασίφ Μορίς: Από τα σαλόνια της Πριμέρα Ντιβίζιον στο πρωτάθλημα Κύπρου. Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον "τριφύλλι" και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλων Λεμεσού.

Γουίλσον Ορούμα:
Στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν εντυπωσιακός. Στη συνέχεια ωστόσο οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να παίξει όσο θα ήθελε. Ακόμα δεν έχει βρει ομάδα και δεν φαίνεται να "καίγεται" να βρει...

Ντενίλσον: Ανέκδοτο. Ήρθε, είδε και απήλθε. Έκανε προπονήσεις, ατομικό πρόγραμμα, κάθε ημέρα πήγαινε και καλύτερα, αλλά στο τέλος αποφάσισε πως δεν του κάνει η Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πάντως πως έφαγε "παντόφλα" από την σύζυγο.

Κάρλος Μπλένχιο:
Από τις πιο δαπανηρές μεταγραφές του Ατρόμητου, όσον αφορά το συμβόλαιο του και από τις πιο αποτυχημένες. Ήρθε σαν τον στυλοβάτη της άμυνας, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την κλασική φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλιά.

Ηλίας Κυριακίδης: το μεγάλο ερωτηματικό του καλοκαιριού. Δεν τα βρήκε με την ΑΕΛ, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα.

Ματίας Λέκι: Παζάρευε τον Ηρακλή πόσο καιρό, θέλοντας φυσικά να πάρει το μεγαλύτερο δυνατό ποσό, όμως έμεινε με την όρεξη και φυσικά χωρίς ομάδα.

Πάτρικ Ογκουνσότο:
Κάποτε μιλούσε όλη η Ελλάδα γι' αυτόν και τα κατορθώματα του. Μετά από δυο μέτριες σεζόν, ο Νιγηριανός άσος αγνοείται. Καλός παίκτης, όμως κάτι έχει στραβώσει τελευταία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: