Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα αυτοκτονία!


Το πάθημα από την Φούλαμ δεν έγινε μάθημα στην Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ! Η ομάδα του Φέργκιουσον δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις από την Έβερτον και έφυγε από το «Γκούντισον Παρκ» μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3)! Με την Φούλαμ είχε χάσει πέναλτι λίγο πριν το τέλος και ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Δέχτηκε την ισοφάριση ελάχιστα πριν την λήξη αλλά μυαλό δεν έβαλε! Απέναντι στην Έβερτον, τα πράγματα ήταν χειρότερα! Ο λόγος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πέταξε δύο σίγουρους βαθμούς στο «Γκούντισον Παρκ» απέναντι στην Έβερτον. Η ομάδα του Φέργκιουσον προηγούταν με 3-1 μέχρι τις καθυστερήσεις, όμως κατόρθωσε να μην κερδίσει! Μάλιστα, λίγο έλειψε σε μία αντεπίθεση να δεχτεί και τέταρτο γκολ!

Η Έβερτον είχε προηγηθεί στο 39', όταν ο Αρτέτα έχασε το τετ α τετ με τον Φαν Ντερ Σαρ, όμως η μπάλα έφτασε τελικά στον Πίεναρ που από κοντά έγραψε το 1-0. Η αντίδραση της Γιουνάιτεντ ήταν άμεση καθώς δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ισοφάρισε με κοντινή προβολή του Φλέτσερ έπειτα από σέντρα του Νάνι. Με το καλημέρα του δευτέρου μέρος, ο Βίντιτς με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους το οποίο διευρύνθηκε στο 66' με διαγώνιο σουτ του Μπερμπάτοφ.

Το 3-1 παρέμεινε μέχρι και το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και ο Κάχιλ με κοντινή κεφαλιά μείωσε και έδωσε νέες ελπίδες στην Έβερτον! Η ισοφάριση έγινε στο 92' μετά από φάση διαρκείας και σουτ του Αρτέτα από το ύψος του πέναλτι! Μάλιστα, οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να κάνουν την ολική και απίστευτη ανατροπή στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν σε αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στον Τζαγκιέλκα αλλά ο Φαν Ντερ Σαρ μπλόκαρε το διαγώνιο σουτ. Το 3-3 παρέμεινε και έτσι η Μάντσεστερ πετάει ακόμα δύο βαθμούς, όπως έκανε και με την Φούλαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: