Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ουζουνίδης: «Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό»

Ουζουνίδης: «Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό»

Την πεποίθηση πως ο Ηρακλής στάθηκε και τυχερός σήμερα στο Περιστέρι εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης. «Σταθήκαμε πολύ τυχεροί που δεν δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ. Δεν παραλείπω ότι είχαμε αρκετή δόση τύχης για να πάρουμε τέσσερις βαθμούς στα πρώτα δύο ματς» τόνισε ο έλληνας τεχνικός που πρόσθεσε: «Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό σε μία πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα. Δεν αισθανθήκαμε πίεση στο πρώτο ημίχρονο. Και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, μόνο το διάστημα 45′-65′ δεχτήκαμε μεγάλη πίεση. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που προσπάθησαν. Στα πρώτα λεπτά χάναμε την μπάλα πολύ εύκολα. Σταθήκαμε πολύ τυχεροί που δεν δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο και εμείς πήγαμε την μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου, αλλά βρήκαμε απέναντί μας τον Σαμπού, ένα πολύ καλό αμυντικό».

Ο τεχνικός του Ηρακλή εξήγησε και το γιατί δεν χρησιμοποίησε από την αρχή του μας τον Σολτάνι: «Υπάρχουν και άλλες παράμετροι για να χρησιμοποιήσεις ή όχι έναν παίκτη. Χρειαζόμασταν πολύ ψηλούς παίκτες».

Όσο για τους στόχους της ομάδας του και αν αυτοί έχουν διαφοροποιηθεί μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές, δήλωσε: «Πιστεύω ότι υπάρχει ποιότητα, αλλά μας λείπει η συνοχή. Χρειάζονται και άλλα παιχνίδια για να δέσει η ομάδα. Πιστεύω σε αυτήν, αλλά δεν παραλείπω το γεγονός ότι είχαμε αρκετή δόση τύχης στα πρώτα δύο ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: