Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

«Αν δεν ήταν πέναλτι, τότε η νίκη μας δεν ήταν δίκαιη»!

«Αν δεν ήταν πέναλτι, τότε η νίκη μας δεν ήταν δίκαιη»!
Ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού, Κώστας Κατσουράνης, δήλωσε μετά το τέλος του ματς των «πράσινων» με τον Άρη και για τη φάση του πέναλτι: «Το πέναλτι έκρινε το ματς. Αν δεν ήταν, τότε η νίκη μας δεν είναι δίκαιη»!Οι δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη:

«Το πέναλτι έκρινε το ματς. Θέλω να το δω. Δεν μπορώ να κρίνω αν ήταν ή όχι, αλλά αν δεν ήταν, τότε η νίκη μας δεν είναι δίκαιη».

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Εθνική ομάδα, είπε: «Δεν ξέρω από πού προέρχεται αυτή η φημολογία και γιατί έχω στοχοποιηθεί χωρίς λόγο και δίχως να έχω μιλήσει πουθενά. Δεν ξέρω ποιος βγάζει αυτές τις φήμες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους συμπαίκτες μου. Είμαι 17 χρόνια ποδοσφαιριστής. Έχω συνεργαστεί με πάνω από 50 παίκτες και δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα ποτέ. Το θέμα έχει λήξει για εμένα. Μίλησα με τα παιδιά (σ.σ. Γιούρκα και Τζόρβα), τους εξήγησα κάποια πράγματα και κατάλαβαν.».

Για την αναμέτρηση με τον Άρη, ο Κατσουράνης τόνισε: «Ήταν μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ήμασταν πιο τυχεροί και το πήραμε στις λεπτομέρειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: