Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Tenorio - Στοίχημα ...Γιά να δούμε, τι θα δούμε καί σήμερα ...

Επιμέλεια-Tenorio


Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια.

Φούλ το πρόγραμμα τού Σαββατοκύριακου, με πλήρης αγωνιστική σε όλα τα πρωταθλήματα.Πάρα πολλά τα σημεία, πολλές καί οι επιλογές.Δεν έχω να σας πω κάτι παραπάνω, να μην σας κουράζω κιόλας με πολλά λόγια καί τσιριτσάντσουλες, πάμε ευθύς αμέσως στο νταλκά μας, γιά να δούμε τι θα δούμε καί σήμερα.


Rayo Vallecano - Tenerife (1)

Με το δεξί ξεκίνησε η Rayo το πρωτάθλημα, με 2 στα 2, καί μάλιστα με το ίδιο σκόρ 3-2 ! Η τελευταία της νίκη την περασμένη αγωνιστική χαρακτηρίζεται επική, καθώς έχανε με σκόρ 2-0 στο ημίχρονο από την ομάδα της Cortoba, εν τούτοις κατάφερε στο τέλος καί γύρισε το σκόρ σε 2-3, με 10 παίκτες !

Μεσοβδόμαδα επίσης αγωνίστηκε καί πάλι στην έδρα της Cortoba, αυτή την φορά γιά το κύπελλο Ισπανίας.Στο παιχνίδι αυτό, προηγήθηκε η Cortoba 1-0 καί ισοφάρισε η Rayo σε 1-1.

Αντίθετο ακριβώς το ξεκίνημα γιά την Tenerife , πού μετρά 2 σερί ήττες με το καλημέρα.Δεν παρουσιάζει καλό πρόσωπο η ομάδα των καναρίων νήσων, καθώς απογοητεύει γενικά με την αγωνιστική της εικόνα στα πρώτα αυτά παιχνίδια.

Την περασμένη αγωνιστική αν καί θεωρούνταν το φαβορί τού αγώνα, έχασε λιγάκι πίο εύκολα από ότι δείχνει το σκόρ 1-2, με αντίπαλο την Salamanca η οποία κράτησε την νίκη με σχετική ευκολία, καθώς δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Tenerife. Μάλιστα μετά την λήξη τού παιχνιδιού, ακούστηκαν καί κάποιες ελάχιστες αποδοκιμασίες γιά την εικόνα πού παρουσίασε η ομάδα.

Καλύτερο το ξεκίνημα γιά την Rayo, θα ρισκάρω στον άσο σε απόδοση (2,20)



Κayserispor - Fenerbahce (2)

Ο μοναδικός στόχος πού έχει απομείνει στην Fener, μετά τα στραπάτσα σε Champions League καί Europa League, είναι πλέον το πρωτάθλημα. Υπάρχει καί το εγχώριο κύπελλο βέβαια , αλλά ποιός δίνει σημασία τώρα, όταν όλο το ζουμί είναι στο πρωτάθλημα.

Με Τουρκία ασχολούμε μόνο όταν βρίσκω τα 3 θηρία της κατηγορίας σε πολύ καλές τιμές , ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Αυτό θα πράξω καί τώρα, καθώς θεωρώ ανώτερη ομάδα την Fener σε σχέση με την Kayserispor.Είναι δεν είναι σε καλή κατάσταση , εγώ θα ρισκάρω σε νίκη της.

Θα επιλέξω το διπλό της Fener σε απόδοση (2,05)



Lanus - Godoy Cruz (1)

Aήττητη παραμένει η Lanus μετά από τις πρώτες 5 αγωνιστικές, καθώς την περασμένη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα απο την έδρα της Himnacia la plata, έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκε με το καθαρό σκόρ 0-2.

Μετά καί την επιστροφή από τραυματισμό του οργανωτή-ηγέτη της Blanco πού δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση ,η ομάδα πάει συνεχώς πρός το καλύτερο.Δεν αναμένονται αλλαγές στην ομάδα καί η αποστολή θεωρείται πλήρεις.

Περίμενα τον άσο λιγάκι πίο κάτω , περίπου στο 1,85 με 1,95 . Το έχω στο 2,10 καί το βρίσκω μιά χαρά.

Επιλογή μου ο άσος της Lanus σε απόδοση (2,10)


Αtletico Goianiense - Fluminense (2)

Στίς τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας βολοδέρνει η Goianiense, η οποία δεν είναι καί καμιά σπουδαία ομάδα, αν δει κανείς έχει μόλις 4 νίκες ως τώρα σε 20 αναμετρήσεις.Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δεν αρχίσει να κάνει νίκες, θα πεί σε λίγο good bye στην κατηγορία, αφού ήδη βρίσκεται 5 ολόκληρους βαθμούς από της θέσεις σωτηρίας.

Γιά την Flu, τα είχαμε πεί καί προχθές όταν την είχαμε προτιμήσει εκτός έδρας καί έχασε, όταν έχασε καί ένα αήττητο σερί 15 αγώνων μέσα στην έδρα της Guarani. Εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στη Βραζιλία, κατέχοντας την καλύτερη επίθεση καί άμυνα μέχρι στιγμής με 35 γκόλ ενεργητικό καί 17 γκόλ παθητικό.

Όπως καί να χει το θέμα , η Fluminense είναι καλύτερη ομάδα.

Διπλό γιά την Flu σε απόδοση (2.30)


Atlas - Cruz Azul (2)

Xωρίς νίκη παραμένει ακόμη η Atlas, έπειτα από 6 παιχνίδια μετρά 1 ισοπαλία καί 5 ήττες!

Σε σούπερ κατάσταση απο την αντίθετη πλευρά είναι η Cruz Azul , πού μετά από 6 παιχνίδια μετρά 5 νίκες .H 3 μάλιστα είναι σερί, ενώ έχει καί 1 μόλις ήττα.Αμυντικά θέλει λιγάκι προσοχή καθώς έχει δεχτεί 4 γκόλ στα τελευταία 2 σερί της παιχνίδια.Επιθετικά όμως είναι πραγματικό πολύβόλο μιάς καί έχει φιλοδωρήσει τα αντίπαλα δίχτυα με 15 τέρματα.

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι η Cruz Azul, η οποία αναμένεται να είναι καί με κομπλέ αποστολή.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Cruz Azul σε απόδοση (2.40)



Ανακεφαλαιωνοντας, οι σημερινές μου βασικές, καί κύριες επιλογές, σε σύστημα με ζητούμενα :

Rayo Vallecano - Fenerbache - Lanus - Fluminense - Cruz Azul.



Τα λέμε καί αύριο πάλι μαζί , πρώτα ο Θεός .Kαλά να περνάτε, τα σέβη μου ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: