Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Γκολάρα Αμπρέου!


Ο γνώριμός μας από την παρουσία του στον Άρη, Ουρουγουανός Σεμπάστιαν Αμπρέου πέτυχε στο 89’ ένα γκολ που φανερώνει την υψηλή τεχνική του στην αναμέτρηση της Μποταφόγκο με τη Σάντος για το πρωτάθλημα Βραζιλίας και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 1-0.

Ο 33χρονος επιθετικός της Μποταφόγκο, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα μετά από 7 εμφανίσεις. Ο «Λόκο» που συμμετείχε και στο πρόσφατο Μουντιάλ ενισχύοντας την προσπάθεια της Ουρουγουάης που έφτασε ως τα ημιτελικά έχει αγωνιστεί σε 17(!) διαφορετικές ομάδες στην καριέρα του και αν μη τι άλλο όπου κι αν πήγε έδειξε κάποια από τα στοιχεία που διαθέτει.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Αμπρέου ένα λεπτό πριν το τέλος έπειτα από μπαλιά συμπαίκτη του, κοντρόλαρε με άψογο στιλ εναέρια την μπάλα εντός μικρής περιοχής, άδειασε τον τερματοφύλακα και εκτέλεσε την ανυπεράσπιστη εστία της Σάντος γράφοντας το 1-0. Μάλιστα ο Αμπρέου τη στιγμή που πέτυχε το γκολ έκανε τον… άνετο, κάνοντας πως δε συμβαίνει τίποτα δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον στον γκολ του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: