Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

«Αχώνευτη» η ήττα για Φλόρες


Δεν μπορεί να «χωνέψει» την ήττα (1-0) της Ατλέτικο από τον Άρη ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Κίκε Φλόρες.

Στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε της επικής επικράτησης των «κίτρινων» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Ισπανός προπονητής τόνισε: «…η ομάδα μου είχε τις φάσεις για να πάρει ακόμη και τη νίκη»…

Ο Φλόρες, εμφανώς απογοητευμένος, δήλωσε: «Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, βάσει των ευκαιριών που κάναμε στο τέλος. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Δεν θεωρώ ότι η ομάδα μου επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα, απλά αποδείχθηκε ότι ήταν δύσκολο να ελέγξουμε το παιχνίδι έτσι όπως θέλαμε. Ωστόσο, στην επίθεση θεωρώ ότι εμείς προκαλούσαμε περισσότερους κινδύνους, δημιουργώντας και χάνοντας κάποιες κλασικές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος έκανε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, θεωρώ, όμως, ότι η ομάδα μου είχε τις φάσεις για να πάρει ακόμη και τη νίκη».

Ο ισπανός ρωτήθηκε και για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ: «Ξέρω ότι είναι ένας απαιτητικός προπονητής και η δουλειά που κάνει στον Άρη φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο», είπε.

Τέλος, ο Φλόρες άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σε ό,τι αφορά την πρόκριση, λέγοντας: «Μετά από αυτήν την εμφάνιση του Άρη, ασφαλώς κι έχει πιθανότητες, αλλά μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια σειρά έξι αγώνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: