Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Μια πόλη στα πόδια της...



Είναι πανέμορφη, σέξι και από το βράδυ του τελικού του Μουντιάλ, ένα φιλί μπροστά στις κάμερες, αρκούσε για να γίνει και... επίσημα το έτερον ήμισυ του Ικερ Κασίγιας. Την εκρηκτική παρουσία της απολαμβάνει συνήθως το ισπανικό τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος για την Ισπανίδα tv persona Σάρα Καρμπονέρο, που την Πέμπτη αναστάτωσε τη Θεσσαλονίκη!

Η Σάρα βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να καλύψει για ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο τον αγώνα του Αρη με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και όπως καταλαβαίνεται η πόλη κινήθηκε για λίγες ώρες στους... ρυθμούς της.

Εκείνη προς απογοήτευση όλων μας, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις και να μιλήσει στους Ελληνες δημοσιογράφους, που την πολιόρκησαν την Πέμπτη το μεσημέρι στο υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο "Ηλέκτρα Παλλάς" της πλατείας Αριστοτέλους όπου έμενε.

Η... σενιορίτα Καρμπονέρο έπινε τον καφέ της στο ρουφ γκάρντεν του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας τον καπουτσίνο της και τη θέα του Θερμαϊκού, όταν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου την ενημέρωσαν ότι στην είσοδο την περιμένουν δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία! Η σύντροφος του Κασίγιας δεν θέλησε να πει το παραμικρό και άπαντες αρκέστηκαν στο να θαυμάσουν από απόσταση την... ξεχωριστή παρουσία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: