Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ψιθυροι..........

  • Μεγάλο ενδοκυβερνητικό ντέρμπι, ανάμεσα στα υπουργεία Πολιτισμού και Υγείας για τον αθλητισμό παίχθηκε την Πέμπτη (16/9) και μετά από έντονο παρασκήνιο έβγαλε νικητη τον Παύλο Γερουλάνο και ηττημένο τον Ανδρέα Λοβέρδο. Αρχικά το Πολιτισμού, διατήρησε τις αρμοδιότητες που αφορούν τον ΟΠΑΠ και αργά το απόγευμα πέτυχε κι άλλο... γκολ εναντίον του Υγείας, κρατώντας και τις αρμοδιότητες για τον αθλητισμό, οι οποίες είχαν αφαιρεθεί από το Πολιτισμού πριν από μια εβδομάδα λόγω του ανασχηματισμού!
  • Ιδιαίτερα εκδηλωτικοί οι 1.500 οπαδοί της Χάιντουκ Σπλιτ, έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Κατά την είσοδό τους στο γήπεδο πάντως, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ, με την... οδομαχία να διαρκεί περίπου 20 λεπτά! Οι οργανωμένοι της ΑΕΚ από την πλευρά τους, εγκαινιάζουν την επιστροφή τους στη θύρα 2, στο πάνω διάζωμα του γηπέδου, όπου ήταν το σημείο αναφοράς για την Original, τη 10ετία του `80.
  • Στα πλαίσια της εκστρατείας "Κίτρινη κάρτα στη βία", η ΑΕΚ έχει παραχωρήσει σχεδόν μία ολόκληρη εξέδρα, ακριβώς μπροστά από τα δημοσιογραφικά του Ολυμπιακού σταδίου, η οποία έχει γεμίσει από παιδιά.
  • Ο Φερνάντο Μοριέντες έδωσε το παρών στο Κλεάνθης Βικελίδης με την ιδιότητα του τηλεσχολιαστή! Ο ισπανός που πρόσφατα εγκατέλειψε την ενεργό δράση ήταν στον σχολιασμό για ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι που μετέδιδε την αναμέτρηση του Αρη με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρούσα και η μνηστή του Ικερ Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο.



  • Δεν υπάρχουν σχόλια: