Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Όγιος: «Η νίκη καταδεικνύει το μεγαλείο του Άρη»

Όγιος: «Η νίκη καταδεικνύει το μεγαλείο του Άρη»

Ο Αργεντινός πρώην προπονητής του Άρη και νυν τεχνικός της Ανόρθωσης Γκιγιέρμο Όγιος τοποθετήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» για την πολύ σπουδαία επιτυχία που σημείωσαν οι «κίτρινοι» επί της υπερκυπελλούχου Ευρώπης Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Αργεντινός τεχνικός στάθηκε κυρίως στον απίστευτο ρυθμό που είχε ο Άρης σε όλο το ενενηντάλεπτο και απένειμε τα εύσημα στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Άρη.

Για τα δικά του συμπεράσματα για τη νίκη του Άρη επί της Ατλέτικο: «Πρόκειται για μια απίστευτα ιστορική νίκη που καταδεικνύει το μεγαλείο του Άρη, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετικό ευρωπαϊκό δρόμο, επιτυχίας και καταξίωσης του συλλόγου».

Για το ποιο θεωρεί πως ήταν το κλειδί της επιτυχίας σημείωσε: «Το κλειδί ήταν πως ο Άρης έπαιξε σαν Άρης, έκανε εξαιρετική δουλειά σε όλες τις γραμμές, δεν πρέπει να στέκεται κανείς μόνο στην εξουδετέρωση του Φορλάν. Άλλωστε έγινε συνολική δουλειά από τους παίκτες του Άρη τόσο στην αμυντική, όσο και στην επιθετική λειτουργία».

Για την ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Άρη: «Είχα τονίσει και μια μέρα πριν πως περίμενα αυτή την ατμόσφαιρα, την γνωρίζω πολύ καλά άλλωστε. Όποιος όμως έρχεται σαν αντίπαλος και δεν ξέρει την ατμόσφαιρα, αυτά παθαίνει. Ήταν μια ακόμα νύχτα που ο κόσμος του Άρη έδειξε πως ζει την ομάδα του».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον όμιλο σημείωσε: «Σαφώς έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά δεν θέλω προσωπικά να σταθώ τόσο στο αποτέλεσμα, παρά σε όσα είδα επί 90 λεπτά στον αγώνα. Αν ο Άρης συνεχίσει με αυτό τον τρόπο, σίγουρα θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Κλείνοντας αναφορικά με τον Άρη υπογράμμισε: «Είμαι ευγνώμων στον κόσμο του Άρη και τον ίδιο το σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία να καθίσω στον πάγκο μιας ομάδας. Πάντα νιώθω χαρά με την αγάπη του κόσμου, χαίρομαι όμως και για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο με το βαθμό που πήρε ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας, όσο και με τη νίκη της ΑΕΚ επί της Χάιντουκ».

Σχετικά με την πορεία του που συνεχίζεται πλέον στην Ανόρθωση: «Ξεκινήσαμε με δύο νίκες στο πρωτάθλημα, πλέον έχουμε ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, όμως όλο αυτόν τον καιρό κάναμε πολύ σκληρή δουλειά για να βελτιωθούμε. Ο Νάτσο Γκαρσία τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά, βρίσκεται σε ανοδική ρυθμό και θέλει αφενός να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας και αφετέρου να επιστρέψει προσωπικά στον ρυθμό που είχε αποκτήσει παλιότερα στον Άρη».
Για τον Χαβίτο που ήθελε διακαώς μαζί του στην Κύπρο: «Η αλήθεια είναι πως τον θέλαμε πάρα πολύ, όμως ήταν ανέφικτο να τον πάρουμε, καθώς ο Άρης τον χρειάζεται πολύ. Χάρηκα πάρα πολύ που τον είδα να σκοράρει χθες, είναι άλλωστε ένας ποδοσφαιριστής που παλεύει πραγματικά κάθε μέρα για να βελτιωθεί και του εύχομαι να πετύχει όσο περισσότερα μπορεί στην καριέρα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: