Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Aγνοια δηλώνουν στην Ρεάλ για Μουρίνιο


Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν γνωρίζει οτιδήποτε για το ενδιαφέρον της πορτογαλικής ομοσπονδίας να προσεγγίσει τον Ζοζέ Μουρίνιο, προκειμένου να αναλάβει προσωρινά την εθνική ομάδα της χώρας και να την κοουτσάρει στα προκριματικά του EURO 2012, μετά την προ ημερών αποπομπή του Κάρλος Κεϊρόζ.

«Μίλησα στην αθλητική διεύθυνση του συλλόγου και δεν γνωρίζουν κάτι. Δεν έχουμε γι΄ αυτό να πούμε πολλά» δήλωσε ο διευθυντής της «βασίλισσας», Εμίλιο Μπουντραγκένιο, και πρόσθεσε: «Είναι κάτι καινούριο, δεν υπάρχει προηγούμενο. Αν έχουμε κάτι επίσημο, θα δούμε τι θα αποφασίσει ο σύλλογος».

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» έγραψε ότι η ομοσπονδία της χώρας θέλει να αναλάβει ο Μουρίνιο την εθνική ομάδα για τα δύο προσεχή ματς των προκριματικών του EURO μέσα στον Οκτώβριο. Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος της FPF, Ζιλμπέρτο Μαντάιλ, ταξίδεψε στην Ισπανία, προκειμένου να συναντηθεί με τον ατζέντη του Μουρίνιο, Χόρχε Μέντες, από τον οποίο ζήτησε να καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε η Ρεάλ να επιτρέψει στον προπονητή της να κοουτσάρει την εθνική Πορτογαλίας στους προκριματικούς αγώνες με τη Δανία εντός έδρας στις 8 Οκτωβρίου και εκτός με την Ισλανδία 4 ημέρες αργότερα.

Η Πορτογαλία βρίσκεται «με την πλάτη στον τοίχο» σε ό,τι αφορά την πρόκριση στην τελική φάση του EURO, μετά την εντός έδρας ισοπαλία 4-4 με την Κύπρο και την ήττα 1-0 στη Νορβηγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: