Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Κοντρέρας: «Φέτος θέλω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

Κοντρέρας: «Φέτος θέλω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ Πάμπλο Κοντρέρας φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και αφενός τοποθετήθηκε για το αποτέλεσμα που κατέκτησε ο «Δικέφαλος» στο Βέλγιο και αφετέρου έθεσε το δικό του προσωπικό στόχο για τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Για τη σημασία που έχει ο βαθμός για τον ΠΑΟΚ: «Οι ποδοσφαιριστές παίξαμε για τη νίκη, η αλήθεια είναι πως περιμέναμε να έρθει η νίκη, λόγω της ποιότητας μας. Όμως από ένα δικό μας λάθος ήρθε το πρώτο γκολ της Κλαμπ Μπριζ, στη συνέχεια ισοφαρίσαμε, αλλά δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι».

Για το αν υπάρχει φάουλ στο ξεκίνημα του γκολ της Κλαμπ Μπριζ: «Εγώ δεν έχω τέτοια εικόνα, άκουσα στο γήπεδο ότι υπήρχε κάτι, αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα να σταθώ στο λάθος που έγινε και δεχθήκαμε το γκολ». Για την περίπτωση πέναλτι στο τέλος: «Δεν έχω εικόνα για την περίπτωση πέναλτι, όσοι ήταν στο γήπεδο είπαν ότι υπήρχε χέρι, ότι υπήρχε πέναλτι, αλλά δεν πρέπει να ασχοληθούμε άλλο μ’ αυτό».

Σχολιάζοντας τη νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επί της Βιγιαρεάλ: «Θεωρώ πως για το κοινό αποτέλεσε μια μεγάλη έκπληξη, αλλά για εμάς τους παίκτες που έχουμε πιο σαφή εικόνα, το θεώρησα αρκετά φυσιολογικό. Περιμένω μάλιστα αρκετά περίπλοκο και δύσκολο το παιχνίδι με τους Κροάτες στην Τούμπα. Ο βασικός μας στόχος πάντως είναι να κάνουμε τρεις νίκες στην έδρα μας και να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται εκτός έδρας».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και γενικά για την ιδιαιτερότητα των συνεχόμενων παιχνιδιών φέτος για το «Δικέφαλο» δήλωσε: «Εμείς ως ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά, θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει, όμως εμείς σαφέστατα έχουμε στόχο να κερδίσουμε το Βόλο. Πιστεύω και εύχομαι να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα φέτος στην ομάδα, άλλωστε χαιρόμαστε να έχουμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας, δεν πιστεύω πως θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Έχουμε ένα ρόστερ που μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως σε υψηλό επίπεδο σε όλους τους θεσμούς».

Αν επέλεγε μια διάκριση ανέφερε: «Το βασικότερο όλων είναι φέτος να πάρει η ομάδα κάποιον τίτλο, όμως αυτό που θα επιθυμούσα εγώ είναι ένας τίτλος σε οποιονδήποτε από τους τρεις θεσμούς συμμετέχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: