Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Αντίδραση και από Άρη για Μαρινάκη. «Προσωπική άποψη του Προέδρου της Λίγκας»


Μετά την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και η ΠΑΕ Άρης αντέδρασε στην πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη να προτείνει τον Κύρο Βασσάρα για την θέση του προέδρου της ΚΕΔ.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Θεσσαλονικείς στην ανακοίνωσή τους, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε στο Δ.Σ της ΕΠΟ προσωπική άποψη και όχι την βούληση των ομάδων.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι στο σημερινό διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, ο Πρόεδρος της Λίγκας κ.Βαγγέλης Μαρινάκης, πρότεινε την αλλαγή της ΚΕΔ και ενώ η αγωνιστική περίοδος έχει ήδη αρχίσει, προτείνοντας για Πρόεδρο της ΚΕΔ τον κύριο Κύρο Βασσάρα.

Επειδή στο τελευταίο ΔΣ της Λίγκας δεν συζητήθηκε αυτό το θέμα, ούτε ζητήθηκαν οι απόψεις των μελών του ΔΣ ώστε να τεθεί το θέμα προς ψηφοφορία, θεωρούμε ότι η παραπάνω πρόταση δεν εκφράζει την βούληση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, και αποτελεί προσωπική άποψη του Προέδρου της Λίγκας κ.Βαγγέλη Μαρινάκη.

Είναι όμως γνωστό και αποδεκτό, ότι στις συνεδριάσεις του ΔΣ της ΕΠΟ, ο Πρόεδρος της Λίγκας παρίσταται για να εκφράσει τις απόψεις του ΔΣ του συνεταιρισμού μας, και όχι προσωπικές απόψεις. Η Λίγκα πρέπει να συμμετέχει στις συζητήσεις για την διαιτησία με σωστές υποδείξεις, για την βελτίωση του πρωταθλήματος, αλλά ποτέ δεν ενεπλάκη σε υποδείξεις ονομάτων για Προέδρους της ΚΕΔ ή άλλων θεσμικών οργάνων της διαιτησίας, η οποία υπάγεται σε άλλον φορέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: