Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Serie A, 3η αγωνιστική


Τρίτη αγωνιστική στην Ιταλία και μετά από τις εκπλήξεις που υπήρχαν την περασμένη, τα «φαβορί» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Εκτός έδρας με την Παλέρμο δοκιμάζεται η πρωταθλήτρια Ίντερ, ενώ η Μίλαν υποδέχεται την Κατάνια. Παράλληλα η Ρόμα μετά το στραπάτσο με την Κάλιαρι, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και υποδέχεται την Μπολόνια.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 18/09

Φιορεντίνα-Λάτσιο (19:00)

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» θα γίνει το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα «βλέμματα» της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι μετά από την ήττα τους από την Λέτσε ψάχνουν την νίκη για να μην μείνουν πίσω στη βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά η Λάτσιο θέλει να συνεχίσει με νίκες καθώς την περασμένη αγωνιστική επικράτησε της Μπολόνια.

Μίλαν-Κατάνια (21:45)

Ο «Ίμπρα» πήρε μπροστά στο παιχνίδι με την Οσέρ για το Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον η ήττα από την Τσεζένα ανήκει στο παρελθόν. Ο Σουηδός, πέτυχε τα πρώτα του δύο γκολ και έδιωξε το άγχος από πάνω του. Από την άλλη πλευρά η Κατάνια, η οποία επικράτησε της Πάρμα 2-1, πάει στο Μιλάνο για ότι καλύτερο.

Κυριακή 19/09

Μπάρι-Κάλιαρι (13:30)

Η Μπάρι υποδέχεται την Κάλιαρι και μετά από το ισόπαλο 2-2 με την Νάπολι και ψάχνει τη νίκη για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά η Κάλιαρι έρχεται με φόρα από την 5αρα επί της Ρόμα.

Τσεζένα-Λέτσε (16:00)

Την περασμένη αγωνιστική έκανε την έκπληξη και επικράτησε της «νέας» Μίλαν με σκορ 2-0. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση και θέλει να έχει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Τα ίδια ισχύουν και για την Λέτσε. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε της Φιορεντίνα και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Κιέβο-Μπρέσια (16:00)

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Κιέβο θέλει να συνεχίσει να «φιγουράρει» στην κορυφή και μετά την αναμέτρηση με την Μπρέσια. Η επιβλητική νίκη επί της Τζένοα με σκορ 3-1 αφήνει τον άνεμο αισιοδοξίας να πνέει. Από την άλλη η φορμαρισμένη Μπρέσια ψάχνει τη δεύτερη σερί νίκη μετά από αυτή επί της Παλέρμο με σκορ 3-2.

Παλέρμο-Ίντερ (16:00)

Μετά το στραπάτσο του Τσάμπιονς Λιγκ και την ισοπαλία με την Τβέντε, η Ίντερ θέλει να «επουλώσει» τις πληγές της κόντρα στην Παλέρμο. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ θέλει τη νίκη για να ανέβει στην βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά η Παλέρμο την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε με 3-2 από Μπρέσια και κόντρα στην πρωταθλήτρια ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κάνει να ανέβει ψυχολογικά.

Πάρμα-Τζένοα (16:00)

Δύο ομάδες που ηττήθηκαν την περασμένη αγωνιστική ψάχνουν γιατρειά στο μεταξύ τους παιχνίδι. Η Πάρμα προέρχεται από την ήττα με την Κατάνια με σκορ 2-1 και θέλει τη νίκη στο «Ένιο Ταρντίνι». Η φιλοξενούμενη Τζένοα μετά την ήττα από την Κιέβο και μάλιστα εντός έδρας θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ρόμα-Μπολόνια (16:00)

Η Ρόμα μετά το στραπάτσο και την πεντάρα από την Κάλιαρι, και την ήττα από την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Μπολόνια του δικού μας Βαγγέλη Μόρα. Η ομάδα του Έλληνα αμυντικού θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στους «Ρωμαίους» κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι.

Ουντινέζε-Γιουβέντους (16:00)

Ουντινέζε και Γιουβέντους δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης κάτι που ελπίζουν να κάνουν αυτή την εβδομάδα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με σκορ 2-1 από την Ίντερ, ενώ η «Γιούβε» από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 κόντρα στην Σαμπντόρια.

Σαμπντόρια-Νάπολι (21:45)

Η Σαμπντόρια με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία μέχρι τώρα υποδέχεται την Νάπολι, η οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης. Οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 με την Γιουβέντους, ενώ η Νάπολι ήρθε 2-2 με την Μπάρι.

Η επόμενη αγωνιστική (4η)

Τετάρτη 22/09

Μπολόνια – Ουντινέζε (21:45)
Μπρέσια – Ρόμα (21:45)
Κάλιαρι – Σαμπντόρια (21:45)
Κατάνια – Τσεζένα (21:45)
Τζένοα – Φιορεντίνα (21:45)
Ίντερ – Μπάρι (21:45)
Λάτσιο – Μίλαν (21:45)
Λέτσε – Πάρμα (21:45)
Νάπολι – Κιέβο (21:45)

Πέμπτη 23/09

Γιουβέντους – Παλέρμο (21:45)

Δεν υπάρχουν σχόλια: