Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Προσέφυγε στη FIFA ο Ντιέ!


Στη FIFA θα λύσουν τις διαφορές τους η ΠΑΕ Ηρακλής και ο Σερζ Ντιέ. Ο Αφρικανός προσέφυγε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για 397.000 ευρώ, επειδή η «κυανόλευκη» διοίκηση δεν του κατέβαλε δόση 30.000 ευρώ από διακανονισμό που υπάρχει μαζί του.

Η πλευρά του παίκτη (έναντι του οποίου υπάρχει υπόλοιπο μόλις 60.000 ευρώ από τη συμφωνία των 120.000 που είχε γίνει μαζί του επί Ρέμου) εξέλαβε την καθυστέρηση ως αθέτηση της συμφωνίας και επανήλθε (όπως είχε το δικαίωμα) στην αρχική απαίτησή του, η οποία περιλαμβάνει και 1,5 έτος συμβολαίου πέραν των δεδουλευμένων του.

Αποστάσεις από Πατελη

Ο σύμβουλος της ΠΑΕ, Θεόφιλος Πατέλης, πήρε θέση για την οικονομική κατάσταση στον Ηρακλή κι όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε διοικητικό επίπεδο και με ουδέτερη στάση σχετικά με τα τεκταινόμενα από το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο δηλώνει:

«Δεν έχω δικαίωμα υπογραφής ούτε κάποια σχέση ή ενημέρωση για τα οικονομικά της ΠΑΕ. ?ς Διοίκηση Πρωτοδικείου, πάντως, πρέπει να λειτουργούμε με πλήρη διαφάνεια, προσέχοντας όχι μόνο τη νομιμότητα αλλά και τη σκοπιμότητα κάθε πράξης. Αν κάποιος από εμάς είπε ψέματα στον κόσμο του Ηρακλή, πρέπει να έχει την ευθιξία να παραιτηθεί. Ο Γ.Σ. πρέπει θεσμικά αλλά και ουσιαστικά να έχει τον έλεγχο της διοίκησης, εφόσον αυτός μας διόρισε, έχοντας τον κόσμο ως κύριο αρωγό και οικονομικό παράγοντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: