Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκη-αντεπίθεση θέλει σήμερα ο Ζαγοράκης

Η απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη να στηρίξει τον Παύλο Δερμιτζάκη στην τεχνική ηγεσία τού ΠΑΟΚ είναι δεδομένη και ο πρόεδρος τού 'δικέφαλου του Βορρά', πλέον, περιμένει να δει αποτελέσματα.Αρχής γενομένης, φυσικά, από την αποψινή αναμέτρηση εναντίον τής Ντιναμό Ζάγκρεπ, στο πλαίσιο των ομίλων τού Γιουρόπα Λιγκ. Ο παλαίμαχος άσος γνωρίζει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα το βράδυ, σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση, θα βοηθήσει την ομάδα να πάει με άλλη ψυχολογία στο ντέρμπι τής πόλης, εναντίον του΄Άρη.

Ζαγοράκης
και Δερμιτζάκης θέλουν νίκες στα δύο προσεχή παιχνίδι προκειμένου να αποτελέσουν το... βάλσαμο για τις τελευταίες εμφανίσεις και αποτελέσματα, ώστε ο νεαρός τεχνικός να εκμεταλλευτεί την προσεχή διακοπή τού πρωταθλήματος και να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ομάδα μέσα από τις προπονήσεις.

Ισπανικά 'μάτια' στην Τούμπα

Στην Τούμπα, άλλωστε, απόψε το βράδυ θα δώσει το 'παρών' άνθρωπος της Βιγιαρεάλ. Οι Ισπανοί έχουν ήδη ενημερώσει σχετικά τους ανθρώπους τού ΠΑΟΚ, αφού οι δύο ομάδες αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο των ομίλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: