Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Για το «διπλό» της πρόκρισης…

Συνέχεια στα νικηφόρα ευρωπαϊκά αποτελέσματα του θέλει να δώσει ο Άρης, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης (22:05, Nova) θα αντιμετωπίσει την Ρόζενμποργκ στο Τροντχάιμ με στόχο το «διπλό» της… πρόκρισης.Μπορεί στο νορβηγικό πρωτάθλημα να βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου, ωστόσο η περιπέτεια της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την Ρόζενμποργκ.

Το συγκρότημα του Νιλς Άρνε Έγκεν, πριν από 15 βράδια γνώρισε την συντριβή με 4-0 από τη Μπάγερ στο Λεβερκούζεν και κόντρα στον Άρη θέλει να ρεφάρει τόσο τους τρεις χαμένους βαθμούς, αλλά και τα τέσσερα γκολ που έχει ήδη στο παθητικό της. Ο τεχνικός των Σκανδιναβών, όπως συνηθίζει άλλωστε, έχει ήδη ανακοινώσει την ενδεκάδα της ομάδας του, οι οποία αποτελείται από τους: Όρλουντ, Ντόρσιν, Μπιέρσμιρ, Ντεμίντοφ, Λούστιγκ, Σκιέλμπρεντ, Ανάν, Χένρικσεν, Ίβερσεν, Μόλντσκρεντ και Πρίτσα.

Έτοιμος για το «2 στα 2»

Ένα πολύ σημαντικό «βήμα» πρόκρισης θέλει να κάνει ο Άρης στο Τροντχάιμ, ο οποίος σε περίπτωση νίκης με την Ρόζενμποργκ θα έχει εξαργυρώσει σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό την ανέλπιστη και σπουδαία νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει δώσει ήδη το σύνθημα για το «διπλό», τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές του πως θέλει να τους δει να αγωνίζονται όπως κόντρα στους Ισπανούς πριν 15 βραδιές. Για τον λόγο αυτό άλλωστε ο Αργεντινός, αναμένεται να παρατάξει μία ενδεκάδα παραπλήσια με εκείνη του «Κλ. Βικελίδης», πραγματοποιώντας ουσιαστικά τρεις αλλαγές. Ο «τιμωρημένος» τότε Νέτο θα πάρει την θέση του Βανγκελί, ο Κάλβο που απουσίαζε στην πατρίδα του θα αντικαταστήσει τον Μενδρινό στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, ενώ πιθανότατα να πάρει φανέλα βασικού και ο… ήρωας με τον Εργοτέλη, Τσέζαρεκ αντί του Ρούις.

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη: Σηφάκης, Νέτο, Γκιάρο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Φατί, Πρίττας, Χαβίτο, Κάλβο, Κόκε, Τσέζαρεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: