Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ετό: "Επιτέλους κερδίζω ως επιθετικός και όχι ως αμυντικός"

Ο Σάμουελ Ετό δεν αρκέστηκε στο χατ-τρικ που πέτυχε στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Βέρντερ Βρέμης, αφού θυμήθηκε τον πρώην τεχνικό του, Ζοσέ Μουρίνιο, αφήνοντας αιχμές για την τακτική του.
“Είμαι χαρούμενος που κερδίζω εφέτος ως επιθετικός αφού πέρυσι κέρδιζα ως αμυντικός”, δήλωσε αρχικά ο Καμερουνέζος αναφερόμενος ουσιαστικά στην τακτική του Πορτογάλου στους “νερατζούρι”, η οποία τον ανάγκαζε να οπισθοχωρεί σε αρκετά παιχνίδια.
Στη συνέχεια ο επιθετικός των “νερατζούρι” μίλησε για την αξία του 4-0 επί των Γερμανών: “Πρόκειται για νίκη όλης της ομάδας. Παίξαμε πολύ καλά παρά το ότι μας έλειπαν σημαντικοί παίκτες. Οι νέοι κυριολεκτικά εντυπωσίασαν”.
Όσον αφορά το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τη Γιουβέντους ο Ετό τόνισε: “Είναι σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε”. Στο παιχνίδι με αντίπαλο την “Κυρία” θα κάνει προσπάθεια να επιστρέψει και ο Ντιέγκο Μιλίτο, όπως άλλωστε δήλωσε ο Αργεντινός, ο οποίος ως γνωστόν δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τους Γερμανούς. Tην ίδια ώρα η γερμανική “Bild” φιλοξενεί δηλώσεις του Λούσιο, με τον Βραζιλιάνο να εκφράζει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα: “Μίλησα με τη γυναίκα μου για πιθανή επιστροφή στην Μπουντεσλίγκα. Όταν θα είμαι 34 και τελειώσει το συμβόλαιό μου τότε θέλω να επιστρέψω στη Βραζιλία, αφού πρώτα ξαναπαίξω στην Μπουντεσλίγκα. Αυτός είναι ο στόχος μου”, δήλωσε ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: