Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Το σημερινό κουπόνι

Το Γιουρόπα Λιγκ μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα που προσφέρει αρκετές επιλογές και  ικανοποιητικές αποδόσεις σε μεγάλο αριθμό αναμετρήσεων.  ο κακό κλίμα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ προκαλεί έντονη πτώση του άσου της Ζενίτ, η οποία εντυπωσίασε με το εκτός έδρας 4-2 επί της Αντερλεχτ. Η απόδοση της ρωσικής ομάδας έπεσε και στο 1.30.

Ανώτερη η Πόρτο, είναι το αφεντικό στον όμιλο και στις αγορές επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία για μια νέα επιτυχία της με το διπλό να υποχωρεί στο 1.50.

Σε μέτρια κατάσταση η Σεβίλλη σε αντίθεση με την Ντόρτμουντ που εντυπωσιάζει στην Μπουντεσλίγκα. Η τιμή της γερμανικής ομάδας έπεσε και στο 1.90 σε αρκετές εταιρείες.

Στο 2.40 και στο 2.50 άνοιξε το διπλό της Νάπολι στο ματς με την Στεάουα, όμως στη συνέχεια η απόδοση της ιταλικής ομάδας δέχτηκε έντονη πίεση και υποχώρησε και στο 2.25.

Μεγάλο ρεύμα υπέρ της Μάνστεστερ Σίτι στο διαδίκτυο. Ο άσος στο ματς με τη Γιουβέντους άνοιξε στο 1.80 και στη συνέχεια υποχώρησε στο 1.70 παρά την δυναμικότητα της ιταλικής ομάδας.

Πολύ καλό το ξεκίνημα της Μπάτε Μπόρισοφ, ενώ η Αλκμααρ δυσκολεύτηκε αρκετά για να κερδίσει τη Σέριφ Τίρασπολ. Η τιμή του άσου άνοιξε στο 2.30 και υποχωρεί στο 2.20 και στο 2.15.

Δεν είναι και τόσο καλά η Ρόζενμποργκ, όμως στις αγορές δημιουργήθηκε ρεύμα υπέρ της νίκης της στο ματς με τον Αρη και ο άσος έπεσε και στο 1.80, ενώ έγινε και αλλαγή απόδοσης στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι νίκες της Σαμπντόρια και της Παλέρμο που προσφέρονται στο 1.10 και 1.15. Μεγάλα φαβορί η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η τιμή της πιέστηκε στο 1.40 και η Βιγιαρεάλ που παίζει στο 1.30. Σημαντικό προβάδισμα έχουν και οι γηπεδούχοι Παρί Σεν Ζερμέν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε αποδόσεις κοντά στο 1.40.

Επικίνδυνη η έξοδος της Λίβερπουλ μέσα στην Ουτρέχτη με το διπλό στο 2.00 και στο 2.10. Κινήθηκε ανοδικά το διπλό της Στουτγάρδης προς το 2.20 και στο 2.30 στο ματς με την Οντένσε. Και στο 2.60 ανέβηκε η Ραπίντ Βιέννης που θα υποδεχτεί την Μπεσίκτας. Υποχωρεί στο 2.00 και στο 1.90 ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης που θα υποδεχτεί την ασταθή Λεβερκούζεν.

Στο 2.00 παίζει ο άσος του ΠΑΟΚ στο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και χωρίς να παρατηρούνται σημαντικές κινήσεις στις αποδόσεις του αγώνα. Αμφίρροπη η αναμέτρηση της Χάιντουκ με την Αντερλεχτ που θέλει αποτέλεσμα μετά την ήττα από την Ζενίτ. Προβάδισμα έχει η Ντιναμό Κιέβου στο ματς με τη Σέριφ Τίρασπολ με την τιμή του διπλού να διαμορφώνεται κατά μέσο όρο στο 2.10.    kingbet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: