Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ουζουνίδης: «Προσπαθούμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε»

Ουζουνίδης: «Προσπαθούμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε»
Για τον αγώνα με την Κέρκυρα μίλησε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Ηρακλή Μαρίνος Ουζουνίδης: «Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα από αυτό το παιχνίδι ώστε στην διακοπή να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας για να εμφανιστούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Είμαστε ήρεμοι και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Η Κέρκυρα δεν έχει πάρει τυχαία τους βαθμούς ως τώρα. Δουλεύει πολύ στο γήπεδο και έχει παίκτες που προσπαθούν πάρα πολύ. Οπότε πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να φύγουμε από την Πάτρα με καλό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες και πιστεύω ότι θα το κάνουμε» είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.
Για το πόσο επηρέασε η ήττα από την Καβάλα τόνισε: «Είπα ότι ήμαστε ήρεμοι. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και τι μπορούμε να κάνουμε. Ξέρουμε ότι θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα. Δουλεύουμε και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Με προβληματίζουν λίγο κάποια προβλήματα τραυματισμών που έχουμε. Θα περιμένουμε να δούμε πως είναι κάποια παιδιά για να έχουμε όσο περισσότερες επιλογές γίνεται.
Για τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει είπε: «Προτιμώ να μαθαίνουν πρώτα οι παίκτες μου μέσα από τις προπονήσεις τι αλλαγές θα γίνονται».
Για το στιλ παιχνιδιού της Κέρκυρας που παίζει συχνά με αντεπιθέσεις επισήμανε: «Το έχω τονίσει στους παίκτες μου και θα το αντιμετωπίσουμε. Όμως η ροή ενός αγώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε διαφορετικούς δρόμους, όπως συνέβη και στον αγώνα με την Καβάλα, στο δεύτερο ημίχρονο. Όλοι πλέον γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα του αντιπάλο. Η Κέρκυρα έχει πετύχει πέντε γκολ στην Πάτρα, με ΑΕΚ και Ατρόμητο. Είναι κάτι που λαμβάνεις σοβαρά υπ΄ όψη σου και προετοιμάζεσαι γι΄ αυτό».
Για την αντίδραση της ομάδας του στο προηγούμενο ματς υπογράμμισε: «Δεν αντιδράσαμε σωστά. Τοποθετήσαμε δύο φορ, θέλαμε να παίξουμε διαφορετικά όμως παρασυρθήκαμε και δεν παίζαμε σωστά με βάση την ποιότητα που έχουμε. Δεν είμαστε ομάδα που θα παίζουμε με βαθιές μπαλιές στα φορ. Είναι κάτι που συζητήσαμε και δεν θέλουμε να ξαναγίνει»
Για το γεγονός πως κάποιοι ικανοί παίκτες δεν εμφανίζουν το πρόσωπο που θα περίμενε ο κ. Ουζουνίδης είπε: «Δεν με προβληματίζει. Είναι φυσιολογικό, γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατούσε με αυτά τα παιδιά. Γι΄ αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι ώστε να έχουμε θετικό πρόσημο μετά από αυτό τον πρώτο κύκλο αγώνων και στην συνέχεια να παρουσιαστούμε καλύτεροι σαν ομάδα. Και τα παιδιά ξέρουν ότι είναι πιο πίσω και γι΄ αυτό εκτός από το πρόγραμμα συχνά κάθονται και δουλεύουν λίγο περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: