Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ύμνοι των Γερμανών για Κυριάκο Παπαδόπουλο

Τα ΜΜΕ της Γερμανίας αποθεώνουν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο για την απόδοση του στον αγώνα της Σάλκε με την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο οι "ανθρακωρύχοι" κέρδισαν με 2-0.Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επέστρεψε στο βασικό σχήμα της Σάλκε και ο γερμανικός σύλλογος έκανε την πρώτη του νίκη απέναντι σε ανταγωνιστική ομάδα μετά από αρκετό καιρό.Η ομάδα της Σάλκε το καλοκαίρι που μας πέρασε πραγματοποίησε εξαιρετικές μεταγραφές (Ραούλ, Χούντελαρ) και πολλές νεαρών ποδοσφαιριστών που ήταν στη λίστα του Φέλιξ Μάγκατ.

Ένας από αυτούς είναι και ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού Κυριάκος Παπαδόπουλος, για τον οποίο τελικά η Σάλκε ξόδεψε 2.5 εκ. Ευρώ για να τον αποκτήσει. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, όπως και όλη η ομάδα, όμως πλέον χαίρει της εμπιστοσύνης τόσο του προπονητή όσο και των οπαδών.

Στο ματς της Τετάρτης εναντίον της Μπενφίκα, ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε βασικός και εξαφάνισε τους Σαβιόλα και Όσκαρ Καρντόσο, με αποτέλεσμα τα ΜΜΕ της Γερμανίας να τον αποθεώσουν την επόμενη ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν η πρώτη φορά φέτος που η Σάλκε δεν έφαγε γκολ από ανταγωνιστική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: