Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ετοιμάζει αλλαγές ο Ουζουνίδης

Την ενδεκάδα του Ηρακλή προτίθεται να «φρεσκάρει» ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει του κυριακάτικου (16:00) αγώνα στην έδρα της Κέρκυρας. Η ήττα του «Γηραιού» και η κακή εμφάνιση κόντρα στην Καβάλα «ταρακούνησαν» τον 42χρονο προπονητή, ο οποίος αναζητεί λύσεις για να γίνει πιο αποτελεσματική η ομάδα του και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Για αυτό τον λόγο ο Εβρίτης τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα των «κυανόλευκων». Στις προπονήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από την αρχή της εβδομάδας έγιναν διάφορες δοκιμές, χωρίς προς το παρόν να αφήσει ο Ουζουνίδης να φανούν οι ακριβείς προθέσεις του.

Πάντως, ο τεχνικός του Ηρακλή αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Πίτου Γκαρσία, να μετατοπίσει τον Μάρα στη δεξιά πτέρυγα, στην οποία όποτε αγωνίστηκε ήταν χρήσιμος και παραγωγικός, με τον Σίσιτς να είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο.

Επίσης, ο 42χρονος προπονητής προτίθεται να ξεκουράσει τον Παπαστεριανό, ο οποίος είχε τέσσερις παρουσίες στην ενδεκάδα της ομάδας. Πάντως, ο Καρίμ Σολτάνι αναμένεται να βρίσκεται για δεύτερο συνεχές παιχνίδι στο αρχικό σχήμα του «Γηραιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: