Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Αγαθοκλέους: «Στιγμές που μένουν πάντα στο μυαλό»

Αγαθοκλέους: «Στιγμές που μένουν πάντα στο μυαλό»
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Μάριος Αγαθοκλέους που αγωνίστηκε με τη φανέλα των «κιτρίνων» στο απίστευτο ματς με αντίπαλο τη Σερβέτ στην Ελβετία, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και κλήθηκε να σχολιάσει το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία.
Για τις αναμνήσεις του με τη φανέλα του Άρη τόνισε: «Τότε είχαμε πάρει μια πολύ μεγάλη πρόκριση απέναντι στη Σερβέτ, μιας και ο Άρης είχε τότε καιρό να παίξει στην Ευρώπη. Τελευταία είναι βέβαια πολύ συχνά στην Ευρώπη, έχει αγωνιστεί πολλές φορές απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους. Τότε όμως είχε πολλά χρόνια άρα ήταν κάτι πολύ σημαντικό και όλα αυτά αποτελούν στιγμές που δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς. Είναι οι στιγμές που μένουν πάντα χαραγμένες στο μυαλό ενός ποδοσφαιριστή».
Σχολιάζοντας το σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Ρόζενμποργκ ανέφερε: «Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, όμως ο Άρης έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Είναι σίγουρο πως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δείχνει καλύτερο πρόσωπο, παίζει καλύτερη μπάλα και αν σήμερα πάρει το αποτέλεσμα, μπορεί να ελπίζει πως μπορεί να πάρει ακόμη και την πρόκριση, παρότι είναι στον πιο δύσκολο όμιλο».
Για τις διαφορές που εντοπίζει σε σχέση με τη δική του εποχή υπογράμμισε: «Πλέον υπάρχει διαφορετική ποιότητα, έρχονται στις ομάδες ξένοι με μεγαλύτερες εμπειρίες από το εξωτερικό και οι ομάδες παρουσιάζονται πολύ διαφορετικές».
Κλείνοντας τόνισε: «Για δέκα χρόνια και από την εποχή που αποχώρησα από τον Άρη με στηλιτεύει το γεγονός πως κάποιοι μετέφεραν ότι πήρα 700 εκατομμύρια δραχμές για να έρθω στον Άρη. Δεν υπάρχουν αυτά, μπορεί να καταλάβει κανείς τι συνέβη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: