Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Κανονικά ο Παπαστεριανός

Όλο ευχάριστα προκύπτουν καθημερινά στην προπόνηση του Ηρακλή, όσον αφορά τους τραυματίες. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης διαπίστωσε την Πέμπτη πως μπορεί να υπολογίζει τον Μανώλη Παπαστεριανό. Ο Έλληνας μέσος πέρασε με επιτυχία το τεστ ετοιμότητας, στο οποίο υποβλήθηκε και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ημέρας.

Από την πλευρά του, εντατικό ατομικό έκανε ο Καρλίνιος, ο οποίος ακολούθησε και κάποια τμήματα της ομαδικής προπόνησης, με πολλές ελπίδες να προπονηθεί σε πλήρεις ρυθμούς την Παρασκευή.

Επανήλθε ο Στάμου, που ξεπέρασε το ελαφρύ διάστρεμμα ποδοκνημικής, ενώ ο Κομπαγιάσι αισθάνεται καλύτερα, μέσα από το πρόγραμμα θεραπείας και γυμναστηρίου, το οποίο ακολουθεί.

Το πρόγραμμα αναλώθηκε στην αγωνιστική στρατηγική, με βαρύτητα στο εσωτερικό δίτερμα.

Το πρόγραμμα μετάβασης και επιστροφής της «κυανόλευκης» αποστολής για τον αγώνα του Παμπελοποννησιακού με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, προβλέπει αναχώρηση από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» το Σάββατο, στις 16:30 και άφιξη στο «Ε. Βενιζέλος» στις 17:20. Από την Αθήνα, η αποστολή θα μεταβεί με λεωφορείο στην Πάτρα, όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο. Την Κυριακή και μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα, θα μεταφερθεί στην Αθήνα οδικώς και θα «πετάξει» για τη Θεσσαλονίκη με την πτήση των 22:00, με ώρα άφιξης τις 22:55.

Επαφές με τις αρμόδιες αρχές για την ομαλή μετάβαση και επιστροφή της οργανωμένης εκδρομής των οπαδών της ομάδας και της αποστολής του αγωνιστικού τμήματος στην Πάτρα και από την Πάτρα είχαν την Πέμπτη οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων».

Μικρή περιπέτεια την Πέμπτη για τον Ντάνι, λόγω αλλεργικής αντίδρασης που παρουσιάστηκε στον γιο του. Αμέσως, συνοδευόμενος από στελέχη της ΠΑΕ, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, η σύζυγός του και ο μικρός μετέβησαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου μετά από τις εξετάσεις, στις οποίες υπεβλήθη ο πιτσιρικάς και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, το πρόβλημα ξεπεράστηκε, αφού δημιουργήθηκε από χαλασμένο τρόφιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: