Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Το "Χάιμπουρι" τον οδηγεί!

Ο αγώνας κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι ξεχωριστός για τον ΠΑΟΚ καθώς πριν από ακριβώς 13 χρόνια ο Δικέφαλος πανηγύρισε το έπος του "Χάιμπουρι" κόντρα στην Άρσεναλ με το ιστορικό γκολ του Ζήση Βρύζα.Απόψε το βράδυ στις 22.05 (ΑΝΤ1) το μυαλό όλων των ασπρόμαυρων οπαδών θα βρίσκεται στην κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς στην Τούμπα, είναι όμως βέβαιο όμως ότι τις ώρες που θα προηγηθούν του αγώνα θα έχει περάσει από την σκέψη τους και η σκηνή που ο Ζήσης Βρύζας νικούσε τον Σίμαν και έδινε μια επική πρόκριση στον ΠΑΟΚ στο Λονδίνο για το Κύπελλο UEFA.

Η εξέλιξη του ματς

"Η Άρσεναλ μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και στο 22' σκόραρε με πλασέ του Ολλανδού, Ντένις Μπέργκαμπ. Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν να "σφίξει" και άλλο τα μετόπισθεν και να σταματήσει έτσι την επιθετικότητα των Άγγλων.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΟΚ ανέβαινε και ειδικά στο β' μέρος η ομάδα του Άγγλεου Αναστασιάδη στεκόταν πολύ καλά και άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες.

Τελικά, τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Ζήσης Βρύζας με έξοχη προσποίηση και άψογο πλασέ πέτυχε το πολυπόθητο τέρμα που εκτόξευσε τον ενθουσιασμό του κόσμου και έκανε όλη την Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο να μην κοιμηθεί εκείνο το βράδυ".


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Άρσεναλ:
Σίμαν, Ντίξον, Γουίντενμπερν, Βιεϊρά, Μπουλντ, Άνταμς, Ράιτ, Μπέργκαμπ, Οβερμαρς (74' Πλατ), Πάρλουρ (86' Ανελκά), Πετί

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Ολιβάρες, Τασσιόπουλος, Κολομπούρδας (81' Καπετανόπουλος), Ζαφειρίου (33' Σιδηρόπουλος), Ζαγοράκης, Φρατζέσκος (89' Ζουμπούλης), Βρύζας, Βελής, Νάγκμπε, Τουρσουνίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: