Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Τέρι: "Προτεραιότητα το Τσάμπιονς Λιγκ"

Όσο και αν έχει προσπαθήσει τα τελευταία χρόνια η Τσέλσι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Η κατάκτηση του αποτελεί και “καημό” του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με το Ρώσο να έχει ζητήσει επιτακτικά από τους παίκτες να φθάσουν στον τελικό του “Γούμπλεϊ” και να σηκώσουν το τρόπαιο.
Δύο ημέρες μετά το 2-0 επί της Μαρσέιγ που σήμανε τη 2η νίκη των “μπλε” στη διοργάνωση ο Τζον Τέρι δήλωσε: “Το μήνυμα είναι σαφές από την αρχή της χρονιάς, ο ιδιοκτήτης θέλει να κερδίσουμε τα πάντα. Μ' αυτή την ομάδα που έχουμε το περιμένει”,δήλωσε αρχικά ο αρχηγός των Λονδρέζων.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Δεν μπορείς να βάλεις σε προτεραιότητα το Τσάμπιονς Λιγκ ή την Πρέμιερ Λιγκ και να βάλεις το ένα μπροστά από το άλλο. Αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα μεγάλο τρόπαιο που θα θέλαμε να το κερδίσουμε, όπως ο ιδιοκτήτης και ο προπονητής. Ένας λόγος που έφερε τον συγκεκριμένο προπονητή είναι γιατί έχει κερδίσει το τρόπαιο”,κατέληξε ο αρχηγός της Τσέλσι.
Υπενθυμίζεται πως η Τσέλσι έχασε στον τελικό του 2008 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Μόσχα, αλλά πέρυσι “κόλλησε” στη φάση των “16” με αντίπαλο την μετέπειτα κάτοχο του τίτλου Ίντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: